(FOTO) STANIJA SE ZBOG NJEGA IZBEZUMILA: Starleti se nasred ulice pojavio on, a ono što je usledilo je ostavilo bez daha!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

29.07.2021

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovome se nije nadala ni u snovima.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Stanija iznenađena

Ljubavni rijaliti par Stanija Dobrojević i Marko Marković vratili su se nedavno iz Crne Gore, gde su imali poslovne obaveze, a po povratku8 u Novi Sad, odmah su krenuli u teretanu, kako bi se izgubili kilogrami koji su se nabacili na crnogorskom primorju.

Nakon treninga Stanija i Marko su odlučili da se prošetaju srpskom Atinom, a tom prilikom je Marković prepimio zgodnoj Rumljanki iznenađenje kom se nije nadala. Naime, nakon što su kupili psa, koji je samo priprema za ono što tek sledi, Marko je iznenadio Staniju romantičnim gestom.

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic
Marko sa psom

On je stao pored gospođe koja prodaje cveće na ulici i potom kupio tuce suncokreta za Dobrojevićevu i time joj izmamio osmeh na lice. Ovo nije prvi put da Marko priprema Staniji iznenađenja, poznat kao veliki romantik, kršnom Crnogorcu nije problem da svoju izabranicu usreći kako sitnicama, tako i skupocenim stvarima.

Stanija je tim povodom pohvalila pratiocima na Instagramu da je dobila iznenađenje od Marka, a potom su nastavili njihovu romantičnu šetnju uz zalazak sunca po Novom Sadu. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading