(FOTO) SVI SE PITAJU GDE SU JOJ DECA: Tanja Savić otišla na odmor bez SINOVA?!

Autor: Republika.rs

Zabava

28.07.2021

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gde su joj deca?!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Da li je moguće da je bez dece otišla na odmor?!

Pevačica Tanja Savić nakon skoro godinu dana borbe za starateljstvo nad decom, uspela je napokon da ih dovede u Srbiju prošlog meseca, a od tad oko nje kruže razne priče.

Naime, kada je decu dovela u Srbiju, njen bivši muž krenuo je da širi priče da ih Tanja fizički zlostavlja, te da im ne dozvoljava da pričaju sa njim. Pevačici je izgleda ovo teško palo, pa je spakovala kofere i otišla na odmor. Kako je rekla, brodićem je otišla negde izvan države.

Tanja se time pohvalila na društvenoj mreži instagram, a kako možemo da vidimo na slikama pevačica nije sama, već je u društvu sestre Bilje. Ipak, mnogima nije promagla jedna činjenica, a to je da ni na jednoj Tanjinoj slici nema njenih sinova, Maksima i Đorđa.

U sklopu sa pričom o zlostavljanju mnogi se sada pitaju, da li je Tanja sinove ostavila kod kuće ili ih je pak povela sa sobom, ali ne želi to da pokazuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading