OD SJAJA DO OČAJA: Mužu Verice Rakočević prekipelo sve, KREATORKA POTVRDILA, ULAZEĆI U OVAJ BRAK MORAO JE DA RAČUNA NA SVE TO!

Autor:

Zabava

28.07.2021

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verica progovorila o braku sa Veljkom!

RepublikaFoto: prtintskrin kurir tv
Verica Rakočević

Proslavljena modna kreatorka Verica Rakočević poznata je kao neko ko se ne libi da bez dlake na jeziku javno iznese svoje stavove, a na pitanje da li joj se nekada iskrenost obila o glavu kaže:

– Ko kaže da sam uvek bila iskrena? A da nije trebalo učestvovati u tom cirkusu, sigurno da nije. Nekada na toj skulpturi koju gradite napravite nepravilan položaj ruke ili noge ili pak jedno oko zatvorite, a nameravali ste da bude otvoreno. Mislim, doduše, da bi život bez grešaka možda bio dosadan – ističe Verica, koja se osvrnula i na priče da njenom suprugu Veljku Kuzmančeviću sve više smeta to što je njihov brak često tema medija.

KO KAŽE DA SAM UVEK BILA ISKRENA?

– Treba imati hrabrosti, samopouzdanja, pa ući u taj odnos. Ako mu smeta, logično je jer se on bavi ozbiljnim poslom za koji , nažalost, kod nas ne postoji veliko interesovanje, a s druge strane, ulazeći u ovaj brak morao je da računa na moju prednost u trajanju, kao što sam ja svesna njegove prednosti što se godina tiče. Sve je stvar uma, piše Star.

 

BONUS VIDEO: 

U trendingu sa Zokom 5...#1 Ceca Ražnatović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading