(FOTO) NAKON JAVNOG BLAMA, SVI JOJ OKRENULI LEĐA: Sanja Marinković zbog izjave na stubu srama, a samo je ona podržala!

Autor:

Zabava

28.07.2021

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanji Marinković koleginica pružila podršku.

Foto: Promo foto
Sanja Marinković

Voditeljka Sanja Marinković našla se u žiži javnosti kada je na svom Instagram profilu objavila snimke na kojima se vide dve žene koje očigledno ne odgovaraju Sanjinim merilima, uz neukusan komentar koji je digao narod na noge. Marinkovićeva je stavljena na stub srama, a koleginica Dušica Jakovljević ju je podržala.

Dušica se oglasila na svom Instagram profilu i istakla:

- Sigurna sam da moja koleginica Sanja Marinković nije imala zadnju nameru kada je objavila post o kojem se toliko spekuliše. Sigurna sam da je Sanja htela samo da poruči kako žene poput nje, koje cele godine vode računa o izgledu, treniraju, daju primer drugima kako da žive zdravo, zaboravljaju ponekad kako ne moraš da se odričeš ničega - da bi imao svoju meru sreće. I da upravo tu meru određujemo mi same, nezavisno od brojke na vagi, i kako njene komšinice podjednako uživaju u svom odmoru, iako ne broje zalogaje i kalorije. To je cela poenta, opustite se... - napisala je Dušica.

Foto: instagram.com/sanjamarinkovicofficial
Dušica Jakovljević podržala Sanju Marinković

BONUS VIDEO: 

Sanja Marinković progovorila o Staniji i Ivi Grgurić!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mirko

28.07.2021 10:46

Sanji do sada smetalni brakovi a sada i gojazni. Ona bi da rasturi sve brakove u Srbiji. U njenim emisijama samo raspuštenice reklamiraju razvod braka.

Nobody

30.07.2021 08:42

Joooj Bože, koliko priča, prepričavanja, medijskog prostora ni zbog čega. Pa šta ako je prokomentarisala nečiju gojaznost, kao da od nas niko nikada nije nečiji izgled prokomentarisao. Samo što mi nismo bitni. A ako malo bolje razmislim nije ni ona 🤣🤣🤣 manite se nebitnih stvari i osoba, berite brigu o svojim bližnjima i sebi i uživajte u životu. La vita e bella ❤️❤️❤️