(VIDEO) POZNATA PESMA JE POSVEĆENA NJENOM TRAGIČNO PREMINULOM SINU: Dugo se spekulisalo šta je istina, ONDA JE MARINA KONAČNO PROGOVORILA!

Autor: Republika

Zabava

28.07.2021

09:57

Poznata numera je posvećena njenom tragično preminulom sinu, Marina progovorila o svemu!

youtube.com/Pinkove zvezde
Marina Tucaković

Posle medijskih nagađanja kako je pevačica Ana Nikolić pesmu “Mišo moj” posvetila svom bivšem dečku, kontroverznom biznismenu Rodoljubu Raduloviću poznatijem kao Miša Banana, tekstopisca Marinu Tucaković pogodila je ova priča jer, kako tvrdi, pesma je posvećena njenom pokojnom sinu Milošu Raduloviću

- Pesmu sam pisala u svom najtežem životnom periodu, kada sam izgubila sina! Dugo sam razmišljala ko bi mogao ove snažne emocije da prenese publici, a onda je izbor pao na Anu Nikolić. Inače, kada je Ana svojevremeno promovisala pesmu “Mišo moj”, bilo je nagađanja da je pesma posvećena kontroverznom biznismenu Miši Banani, ali to nije istina.

youtube.com/printscreen
Ana Nikolić

Koincidencija je da se obojica zovu istim imenom, a i prezimenom, a to što je Ana bila u bliskom odnosu sa Rodoljubom Radulovićem nema veze sa pesmom. Jako je ružno da se ta priča o mom pokojnom sinu provlači kroz novine - rekla je Marina Tucaković.

Podsećanja radi, u vreme kada je pesma ugledala svetlost dana, pevačica je rekla:

- Bilo mi je jako teško, a kada je Marina izrazila želju da ja otpevam pesmu “Mišo moj”, sva sam se naježila. Jedva sam skupila snagu da pesmu snimim i iznesem na način koji se od mene očekuje.

Inače, opšte je poznato da je pesma postala hit i da kod Anine publike ima posebno mesto, prenosi Puls online.

Komentari (0)

Loading