DEPORTOVANA BEKVALČEVA SA AERODROMA! Nisu mogli da je smire, gušila se u suzama, OVA GREŠKA JU JE SKUPO KOŠTALA!

Autor: Republika

Zabava

28.07.2021

09:21

Kristina Bekvalac deportovana je sa aerodroma u Cirihu, napravila je grešku koja se ne prašta!

instagram.com/kristinabekvalac
Kristina i Nataša Bekvalac

Sestre Bekvalac uputile su se pre nekoliko dana na Ibicu, a Natašina sestra, Kristina doživela je neviđenu neprijatnost kada je utvrđeno da joj je pasoš istekaopre godinu dana, prenosi Informer.

Naime, Natašin ceo tim u kom je i njena sestra Kristina, uputili su se na Ibicu kako bi snimali spotove za Natine nove pesme, krenuli su sa Aerodroma ''Nikola Tesla'', ali kada su sleteli u Cirih nastao je haos. Na pasoškoj kontorli utvrđeno je da je Kristinin pasoš istekao pre godinu dana i da ne može nastaviti put dalje, a svi su bili u šoku činjenicom da je uopšte uspela da poleti iz Beograda. Prvim letom je vraćena za Beograd, a njena sestra i ostatak tima nastavili su dalje ka egzotičnoj destinaciji.

 

 

Kristina ima nov pasoš, ali je navodno u brzini uzela pogrešan, a to ju je koštalo deportacije i suza na ciriškom aerodormu. Nakon dva dana krenula je ponovo ka Ibici, a na svom Instagram profilu napisala je: "Ko nema u glavi, ima u nogama".  I Nataša se našalila na sestrin račun, pa je uz fotografije sa plaža pisala: "Svi smo tu, samo čekamo Kristinu Bekvalac da izađe iz pritvora".

 

BONUS VIDEO: 

EKSKLUZIVNO: LUNA ĐOGANI sa ĆERKOM uhvaćena u šopingu!

Komentari (1)

Loading
Gluposti

29.07.2021 12:53

Lele, ova vest mi je pokvarila rucak!