(FOTO) ZAMALO DA UBIJEM ĐURU NA SRED SNIMANJA: Bane Vidaković otkrio koliko ga je kolega RAZBESNEO!

Autor: Republika.rs

Zabava

27.07.2021

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bane otkrio nepoznate detalje sa seta!

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Jako se naljutio na kolegu!

Snimanje jedne od trenutno najpopularnijih serija na domaćim prostorima „Tri muškarca i tetka” konačno je završeno posle osam meseci mukotrpnog rada.

Tm povodom je za "Objektiv" glumac Bane Vidaković podelio svoje utiske sa snimanja i ispričao kako je zamalo ubio Branka Đurića.

RepublikaFoto: facebook.com/Branko-Djuric-Djura-252753351525528
Hteo je da ga ubije!

– Bilo je mnogo toga. Ovde je bio problem što su scene raspisivane od strane scenarista, po četiri, pet strana, tako da nismo znali šta da radimo sa tako dugačkim scenama i onda smo mi izmaštavali i ono što nema i to je onda obično bio najsmešniji deo. Meni je najsmešnije bilo kada je glumac Branko Đurić, što igra bata Saleta, krenuo da udara taksi koji je, inače, moj privatan auto, izlupao ga je toliko da sam hteo da ga ubijem nasred snimanja. Ovi su se cepali okolo od smeha, a ja sam vikao: „Gde je tvoj auto.” Posle, kada sam gledao scenu, bilo je vrištanje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading