ZA GLAVU TI FALI... Tamara Đurić oplela po Sanji Marinković zbog SKANDALOZNE izjave, starleta uništila voditeljku brutalnim rečima!

Autor:

Zabava

27.07.2021

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez dlake na jeziku!

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Tamara oplela po Sanji

Voditeljka Pink televizije Sanja Marinković zapalila je društvene mreže kada je na svom Instagram profilu objavila video na kom je na ružan način prokomentarisala kurpulentnije devojke koje su se našle na plaži. Starleta Tamara Đurić, poznata kao neko ko nema dlake na jeziku, prokomentarisala je Sanjinu izjavu na vrlo direktan način.

RepublikaFoto: printscreen
Sanja

- Kome se ti sestro rugaš? Izgledaš kao da su te izvukli iz kinder jajeta. Za toliku glavu ti fali još pola metra visine - napisala je Đurićeva.

Na Tviteru je Sanjina izjava postala jedna od gorućih tema, te su se mnogi pridružili klanu pljuvanja po voditeljki, zbog njene skandalozne izjave i načina na koji je predstavila kurpulentnije devojke u kupažim kostimima.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Tamara

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading