(FOTO) OTKRIVAMO ISTINU O PEVAČICI: Tanja Savić će se pomiriti sa Dušanom, a njegov pritisak će je slomiti!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

27.07.2021

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja i Dušan će ponovo biti zajedno?

RepublikaFoto: Ilustracija: Republika.rs, Pixabay,E-Stock, D. Kadić
Dušan će se osvetiti Tanji?

Popularna pevačica Tanja Savić prethodnih meseci prošla je apsolutno jednu od najvećih agonija, budući da joj je bivši suprug Dušan Jovančević oduzeo ilegalno decu i odveo u Australiju, a njena borba za starateljstvo trajala je godinu dana i jače. 

Ona je uspela da decu uz pomoć države i državnih organa vrati za Srbiju, a onda su počele spekulacije da će joj se Dušan osvetiti, da ima pakleni plan koji će pevačicu uništiti. Jovančević je počeo da priča okolo da Tanja tuče decu, pokušavajući da pevačicu predstavi kao nemarnu i bezobzirnu majku. 

Mi smo odlučili da se pozabavimo njenim brojevima, zvezdama i šta joj stoji u mogućim aspektima, te smo kontaktirali numerološkinju Ivanu, koja nam je otkrila šta Savićevu očekuje u narednom periodu kada je u pitanju odnos sa Dušanom.

Ivana nam je otkrila u kakvom su sada odnosu Tanja i Dušan, kao i da konstantne varnice varniče između njih dvoje, što i nije čudno, budući da ih veže zajednička prošlost. Međutim, nas je zanimalo i da li će doći do pomirenja, jer je Tanja neko ko je više puta ostavljala Dušana, pa mu se vraćala.

- Tanja Savić se sa Dušanom neće pomiriti, ma da se po aspektima vidi da će on takoreći u septembru vršiti na nju jedan veliki pritisak da se pomire. Moj savet je da ostane ovako kako jeste trenutno - poručila je Ivana.

Ostaje nam da vidimo da li će se ovo predviđanje ispuniti, a izgleda da je sa pritiskom već počeo kroz medije, budući da je počeo da je predstavlja kao nemarnu majku, koja bije decu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vladica

27.07.2021 15:23

Nisu se ni svadjali. Sve je reklama. Prljava reklama.