NAPUSTILA JE PINK I PREŠLA KOD JOKSIMOVIĆA NA TELEVIZIJU: Aleksandra Jeftanović progovorila o Jovani i Željku, RAZIŠLI SMO SE!

Autor:

Zabava

27.07.2021

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napustila je Pink, prešla kod Željka Joksimovića pa sad otkrila detalje!

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ, ST/V. LUKIĆ
Aleksandra Jeftanović, Jovana i Željko Joksimović!

Voditeljka Aleksandra Jeftanović dugi niz godina radila je na televiziji "Pink", dok je sada gledamo kao domaćicu emisije "Kec na jedanaest" na TV "K1".

Aleksandra Jeftanović godinama je vodila rijaliti "Farma" na ružičastoj televiziji, međutim u jednom trenutku odlučila je da napusti ovaj format i da se povuče sa "Pinka", a sada je progovorila o razlozima.

- To je otišlo na neku stranu gde ja to više nisam mogla da pratim i prosto smo se samo razišli, na jednoj raskrsnici, prijateljski. Pružili ruku i to je to - rekla je voditeljka za "Alo".

 

RepublikaFoto: e-stock/J. JOVANOVIĆ
Jovana i Željko!

Aleksandra sada radi na televiziji "K1", koja je u vlasništvu pevača Željka Joksimovića, a na kojoj radi i njegova supruga Jovana Joksimović, koja vodi jutarnji program.

Jeftanovićeva kaže da se sa Jovanom i Željkom druži dugi niz godina, ali da poslovna saradnja nije ugrozila njihovo prijateljstvo.

- Mi se baš dosta dugo znamo, i dugo smo i sarađivali. Ono što je super jeste da smo se uvek poštovali, i sa Jovanom i sa Željkom. Lako je kad je dobro, za sad je baš dobro - istakla je Aleksandra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zec

27.07.2021 15:58

Bila je najbolja voditeljka rijalitija. Prijatan glas, dikcija i ponašanje. A sada Zadrugu vodi žena sa neartikulisanim glasom. Zbog alkohola? Ne znam.