(FOTO) SVI SU SE PITALI GDE JE NESTAO POPULARNI BATA: Sad je isplivao snimak sa privatne proslave ŠOKIRAĆETE SE KAD VIDITE ŠTA MU GOSTI RADE!

Autor:

Zabava

26.07.2021

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi se pitali gde je Bata Zdravković, evo gde je uhvaćen!

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Bata Zdravković

Pevač Bata Zdravković je osim muzičke karijere ostao upamćen i po učešću u trećoj sezoni "Farme" gde se spekulisalo da je bio u tajnoj aferi sa pevačicom Jovanom Pajić, sada suprugom Saleta iz Tropiko benda, kao i po sukobu sa koleginicom Vesnom Vukelić Vendi.

Bata Zdravković započeo je karijeru još kao mladić, 1989. godine snimio je prvi album, a javnost ga poznaje i kao odličnog imitatora, prvenstveno svojih kolega.

Ovaj zgodni pevač se proslavio pesmom "Kako starim sve te više volim", a danas ovaj hit najradije peva svojoj supruzi Tatjani sa kojom je već 10 godina u braku, kao i na svim proslavama gde ga čašćavaju basnoslovnim bakšišima za dobro poznatu numeru. Jedno vreme ga nije bilo, otišao je u medijsku ilegalu gde ga je kao i većinu kolega sprečila pandemija koronavirusa da nastupa, pa su se mnogi pitali gde je nestao i šta se sa njim dešava.

Sada je isplivao snimak sa privatnog slavlja, gde je Bata bio radni pevač, te su gosti padali u trans kad se Zdravković latio mikrofona. Bakšiš je leteo na sve strane, a pevač je uživao u radnoj atmosferi koja mu je evidentno nedostajala.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading