(FOTO) LEPOTU JE NASLEDILA OD NJE: Od prirodne devojčice do silikonske barbike! Ovako izgleda majka Ivane Uraganke!

Autor:

Zabava

25.07.2021

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do sada je krila svoj privatni život.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Ivana pokazala mamu

Jedna od naših najatraktvnijih pevačica i članica ženskog trio Hurikejn Ivana Boom Nikolić pored vokalnih sposobnosti, poznata je i po neverovatnoj lepoti i talentu za ples.

RepublikaFoto: youtube.com/ Eurovision Song Contest
Ivana Nikolić

Poznato je da je Ivana pre nego što je postala pevačica nastupala po poznatim spotovima kod repera i mnogh njenih sadašnjih kolega. Međutim, o njenom privatnom životu se malo zna, a ona je uspela da pored svega sakrije dosta toga. 

Međutim, ona je na Instagramu objavila fotografiju njene majke, zbog čega je usledila lavina komentara da se tek sada vidi na koga je povukla lepotu i harizmu. Ivana nikada nije krila da je uradila nekoliko plastičnih operacijai estetskih zahtava, ali po mnogim komentarima to je bilo potpuno nepotrebno, jer je bila privlačna i atraktivna i pre korekcija. 

Ivana pored epiteta da je najprivlačnija, seksepilnija, atraktivnija, nosi i epitete poput ,,silikonska lepotica" ,,živa barbika", zbog njenog perfketnog izgleda.

Foto: instagram.com
Majka Ivane Boom Nikolić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading