HARIS DŽINOVIĆ PROGOVORIO O ĆERKI! Pevačeva naslednica privlači veliku pažnju javnosti, a on ovako govori o njoj!

Autor: Republika.rs

Zabava

25.07.2021

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Haris Džinović prvi put u javnosti progovorio je o naslenici Đini koja sve više privlači pažnju medija.

Foto: ST/D. KADIĆ
Melina i Haris Džinović

Haris Džinović pevač otvorio je dušu i po prvi put otkrio pojedinosti iz svog porodičnog života.

Naime, popularni pevač godinama je uspevao da privatnost sačuva u svoja četiri zida, te se o njegovom životu malo toga znalo, a posebno o porodičnim stvarima.

Međutim, kako su mu deca s godinama stasala, sami su došli pod lupu javnosti i medija, a posebno njegova ćerka Đina.

Ona je veoma aktivna na društvenim mrežama, a kako se o njoj do nedavno gotovo ništa nije znalo, svi su iznenađeni kako je izrasla u lepu i privlačnu devojku koja vodi potpuno povučen život za razliku od drugih naslednika javnih ličnosti koje prilično uživaju u popularnosti svojih slavnih roditelja.

-Ja se mešam mnogo u to, kao svaki roditelj želim da pružim pravo zadovoljstvo, ali naravno stalno ponavljam da se paze i trudim se da njihove male mozogove koji su još u formiranju... Ali u njihovo zadovoljstvo ne – otkriva Haris u emisiji "Premijera", pa dodaje:

-Poslala mi je Đina poruku pred gostovanje: "Razvali ih, tajo!" Ja joj kažem da sam razvalio sinoć, a ona kaže: "Ma bolan, u emisiji" – našalio se pevač.

Melina je strožija od mene, sigurno jeste, ona vodi računa o školi, ali roditelj i treba da bude strog – zaključuje Haris u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading