DANAS SE HVALE LUKSUZOM I BAHANALIJAMA, A POČELI SU OD NULE: Popularni pevač je čuvao ovce, a rijaliti zvezda je odrasla u HRANITELJSKOJ PORODICI!

Autor: Republika

Zabava

25.07.2021

16:36

Trude se da zaborave prošlost.

youtube.com
Estradnjaci

Estradne ličnosti u Srbiji vole da se baškare u luksuzu i hedonizmu, besnim kolima, skupim stanovima, ručkovima i večerama na lokacijama gde se okupljaju samo bogati, čime se svakako i hvale kad god su u mogućnosti. Međutim, ono što mnogi zaboravljaju, a što ipak negde ostaje zabeleženo, jeste da su svi počeli od nule i da nije uvek sve tako izgledalo. Mnogi su zbog siromaštva bili na rubu egzistencije i lošeg zdravstvenog stanja. Nerado se sećaju tog životnog perioda, dok sada uživaju u bogatstvu i slavi.

Mnoge zvezde na našoj estradnoj sceni rado bi zaboravile prošlost i rodno mesto, pogotovo ako nisu rođene u prestonici. Izuzetak je Rada Manojlović koja se selom Četerežem dičila otkada je kročila na scenu davne 2007. godine. Ponosno je isticala da dolazi iz jednog malog mesta kod Požarevca pa je Četereže postalo poznato po Radi. Ona je nekoliko puta isticala kako je siromašno živela, dok nije postala popularna.

youtube.com/printscreen
Rada

- Kada nam je mama umrla morali smo da spremimo 40 dana, sahranu... Veoma smo se potrošili. Za svako to lečenje, znaju ljudi koji se leče od najteže bolesti, koliko to košta. Mi smo se toliko uzajmili. Tata je radio na pijaci, a ja sam morala da pevam devet dana posle mamine sahrane, jer smo spremali 40 dana. Ja sam radila i nisam stigla da odbolujem. Čini mi se da nikad nisam dovoljno otplakala jer sam ubrzo upisala i fakultet i usledilo je takmičenje i samo sam radila - govorila je Rada u jednoj emisiji.

O nemaštini u detinjstvu govorio je i Radiša Trajković Đani, koji je otkrio da je čuvao koze i odrastao na pasulju.

- Živeo sam u skromnoj porodici. Moj otac je vozio autobus, imao sam stoku, čuvao sam koze i sejao krompir. Moje detinjstvo je bilo skromno, ali lepo. Najteže mi je padalo kad sam morao da čuvam koze, a moji vršnjaci su išli da igraju fudbal. To sam morao da radim. One su nam donosile mleko. Mnogo smo ih pazili. Na Kosovu niko nije bio gladan, imali smo hranu, ne sve što poželimo, ali dovoljno da ima za sve. Pasulj smo najviše jeli, nismo mogli baš puno da biramo - rekao je pevač koji danas poseduje nekoliko luksuznih nekretnina u Beogradu i jedan je od najplaćenijih pevača na našoj estradi.

e-stock/ Časlav Vukojičić
Đani

Seka Aleksić nikada nije krila da je odrastala u siromaštvu. Ona je pre nekoliko godina za medije otkrila kroz kakve muke su prošli njen brat, majka i ona kao izbeglice iz rata, te navela da je bilo perioda kada kao dete nije imala ni za užinu.

- Vrlo mlada sam počela da nastupam kako bih pomogla majci da se izvučemo iz teškog života u koji smo zapali zbog rata. Ona i brat su išli na svaki moj nastup, a imala sam sreću da sam uvek imala muzičare koji su o meni brinuli kao o najrođenijoj. Bilo je tada, kao i danas, pijanih gostiju i nasrtljivih, ali moji najbliži su bili uz mene i čuvali me - pričala je tada Seka i dodala da je bilo situacija kada je ostajala bez dinara.

- Nije me bilo sramota što nekada nisam imala za užinu, ekskurzije, sa tim sam naučila da se izborim i zbog toga sam danas jaka i ne dam na sebe i svoje. Živeli smo godinama u sobi koju nam je škola dala da koristimo, spavali smo na strunjačama, a šporet dobili na poklon. Tako da nemanje novaca meni danas nije strano i taj osećaj nisam izgubila ni sada kada imam mnogo više. Bila sam srećna i tada i sada, to nije stanje mog novčanika, nego duha - istakla je pevačica svojevremeno, koja danas poseduje luksuznu vilu u Staroj Pazovi.

youtube.com/Blic
Seka Aleksić

Goca Božinovska istakla je jednom prilikom da su joj komšije poklanjale iznošenu garderobu da bi imala šta da obuče.

- Moj otac je bio mnogo bogat čovek dok je živeo u Makedoniji. Sve je napustio kada se oženio mojom majkom i kada se preselio u Srbiju. Imao je petoro dece i ostalo je sve njima. Nikada nisam pitala za to, ništa nisam tražila niti me je zanimalo. Ovde smo sastavljali kraj s krajem! Nosila sam stvari koje su mi komšije poklanjale, nisam imala šta da obučem. Pre podne sam išla u školu, a po podne sam radila kod nekog i kad mi daju parče hleba i premažu kajmak, ja hoću da crknem od sreće! Tokom zime smo jeli krompir koji tati daju kada nadniči. Verujte mi da ne mogu da vidim krompir sada, smučio mi se. Zato danas mogu da preživim s milionima, ali i sa jednim dinarom jer sam navikla na sve - rekla je Goca o svom odrastanju, koja sada živi u luskuznoj vili u Surčinu.

ST/N. PANČIĆ
Gocina vila

Soraja Vučelić danas je jedna od najpoznatijih ličnosti u regionu, a život je nimalo nije mazio. Kao mala ostala je bez majke, pa je odrastala u Domu za nezbrinutu decu da bi se kasnije prebacila u hraniteljsku porodicu. Tek je kasnije kada je odrasla uspostavila komunikaciju sa ocem. Rodila se u Kninu 1986. godine, a njenu majku Anku roditelji su izbacili iz kuće kada su saznali da je trudna jer se nisu slagali sa njenim izborom. Iako su se prvo preselili u Bar, Anka nije imala od čega da je izdržava pa je poslala u hraniteljsku porodicu u Vojvodini. Zbog daljine, susreti majke i ćerke nisu bili mogući, tako da je Anka posle nekoliko meseci Soraju smestila u Dom za nezbrinutu decu “Mladost” u Bijeloj. Danas starleta živi potpuno drugačijim životom. Često putuje, vozi skupocene automobile, a na Instagramu se hvali krpicama svetskih modnih brendova.

instagram.com/sorajavucelic
Soraja

 

Komentari (0)

Loading