BOJANA RISTIVOJEVIĆ OTKRILA KADA JOJ JE TERMIN POROĐAJA! Šarmantna voditeljka progovorila o bebi, pa ŠOKIRALA izjavom o braku!

Autor: Republika.rs

Zabava

24.07.2021

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Bojana Ristivojević otkrila lepe vesti.

Foto: instagram.com/bokalica
Bojana Ristivojević

Šarmatna voditeljka Bojana Ristivojević ne voli mnogo da priča o privatnom životu, međutim, sreću zbog blagoslovenog stanja ne skriva.

Bojana je progovorila o tome  da su ona i njen partner, koga još uvek skriva od javnosti,  smislili ime za ćerkicu, a termin je prvog oktobra.

Voditeljka se sada dotakla i svog privatnog života koji vešto krije od javnosti.

- Ja nisam ni u prošlosti otkrivala svoje momke, pa što bih sada. Prijatelji, naravno, znaju ko je on, ali sa medijima ne delim privatnost, to želim da zadržim za sebe. Ne razmišljam o udaji i venčanju trenutno, sad mi je prioritet trudnoća, a kad se bebica rodi, lako ćemo. Dosta čitam, ležim, uživam u trudničkim danima, gledam jutarnji program mojih kolega... Ja sam iz jutarnjeg pre mnogo godina prešla u zabavu, pa sam se sad vratila i mislim da mi ljudi veruju. Nisam nametljiva, ne volim takve voditelje, iako mnogi biraju takav način rada - ističe ona za "Svet".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading