SAMO JE ZASPAO I VIŠE SE NIJE PROBUDIO! Smrt sina Žike Todorovića potpuno je šokirala javnost, glumac slomljen od bola!

Autor: Republika.rs

Zabava

24.07.2021

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Srđan Žika Todorović doživeo je tragediju koja mu je potpuno promenila život.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Srđan Todorović

Naime, taman kada je pronašao porodičnu sreću, a njegova partnerka Ana mu podarila sina Dejana, desila se nezapamćena tragedija.

Glumčev trogodišnji sin preminuo je iznenada u snu. Pre četiri godine ova tragedija potpuno je šokirala javnost, a svakome ko je roditelj unela dodatni nemir i strepnju da bi, ne daj bože, i oni mogli da dožive ovakvu sudbinu.

-Bio je običan dan, išli smo kod doktora jer je Dejan bio bolestan, pio je antibotike. Vodili smo ga na kontrolu, oko pet je legao da spava i dva i po sata kasnije pokušala sam da ga probudim. On ima svoj krevetac i kad mu priđem da ga probudim, odmah se nasmeje, oduševi se kad ugleda Žiku ili mene. Rekla sam mu: „Hajde, Deki, dosta si spavao.“ Uzela sam ga u naručje i videla da mu je usna poplavela. Uplašila sam se i vrisnula. Pozvala sam Žiku, pokušali smo da ga probudimo, ali uzalud - kroz suze je pričala Todorovićeva za Kurir i navela da je Srđan odmah pozvao Hitnu pomoć, međutim, mališanu već tada nije bilo spasa.

 

Rezultati obdukcije potvrdili su da je smrt deteta usledila nakon prestanka rada srca. Inače, lekari su tada konstatovali da je glumčev sin imao sindrom iznenadne smrti koji pogađa 38 OD 100.000 dece.

Žika i Ana su sina Dejana dobili 2014. godine, nakon 12 godina borbe za potomstvo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
ccc

24.07.2021 19:09

o boze koji uzas

peke

24.07.2021 19:17

Dete je imalo reakciju na vakcine i dobilo SIDS (sudden infant deatg syndrome) zato sto je doslo do kidanja sinaptickih veza u centrima za disanje zbog blokitanja mehanizama koji regulisu oslobadjanje glutamata i prekomerna kolicina glutamata dovede do kidanja veza izmedju neurona. E te mehanizme narusava upravo aluminijum iz vakcina.

Odgovori 4 14
Petar

24.07.2021 21:07

@peke - Peke: da li se to moze dogoditi bilo kada ili ubrzo posle vakcine?

HM

24.07.2021 22:02

@peke - Oklen nadje glutamat i aluminijum iz vakcine???? Disanje je regulisano Ach-om, nikotinom i NoR-om i Adr... Glt je inhibitor/ekscitator i odgovoran je vise za druge stvari... Nije mi jasno, kako mozete svi da lupate, namesto da lepo naucite fiziologiju.. A, da, to je tesko... Lakse je biti ,,potpaljivac" preko neta...