(FOTO) JOVANA JEREMIĆ PUTEM SRBIJE I PUBLIKE: Poznata voditeljka odlučila je da obiđe zemlju i SUSRETE SE SA SVOJIM VERNIM PRATIOCIMA!

Autor: Marko PANTIĆ

Zabava

24.07.2021

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić rešila je da obiđe lepote naše zemlje, ali i da poseti sve svoje obožavaoce i vernu publiku.

Foto: youtube.com/printscreen
Jovana Jeremić

Svi željno išekuju povratak Jovane Jeremić na male ekrane, a dok se to ne desi ona je rešila da obiđe svu svoju publiku i gledaoce širom Srbije.

Naime, ona je napravila neku vrstu kampanje, mini turneje po svojoj zemlji i dijaspori, obišavši jedna od najlepših mesta, a ujedno je to iskoristila da se susretne i sa svojom vernom publikom.

Jovana je obilazila znamenitosti i prirodu Srbije od Zlatara, preko Novog Pazara, Kruševca, Kraljeva, Pirota, pa sve do Crne Gore.

 

 

- Celokupan potez od centralne ka južnoj Srbiji i Crnoj Gori ću obići i posetiti sve svoje gledaoce i time ih podsetiti na sebe, na naše druženje, na rad i na to da se uskoro vraćam na male ekrane - rekla je Jovana za portal Republika.rs.

Dodala je i da je obišla naše najveće svetinje, poput Sopoćana, Đurđevih Stupova, Studenice i sve ostale velike Nemanjićke manastire. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading