(FOTO) IZGLEDALA JE TOTALNO DRUGAČIJE: Poznata pevačica bila je deo benda na koji su mnogi zaboravili, SADA JE SVE PROMENILA!

Autor:

Zabava

24.07.2021

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promenila je bend, a zatim i izgled, a sada izgleda nikad bolje i peva solo.

Foto: youtube.com/printscreen
Slađa Alegro

Slađa Alegro devedesetih je bila članica grupe ''Frenki'', a osim što je kasnije promenila bend, pa nastavila solo karijeru, promenila je i svoj izgled.

Naime, ona je nakon dve grupe kroz koje je prošla, započela solo karijeru koja joj je i donela najveću popularnost, a osim benda i izgled joj se promenio. Ono što je za Slađu karakterisično jeste to da je jedna od retkih na našoj javnoj sceni koja se nije operisala i menjala svoj lični opis, već je ostala dosledna sebi i svom prirodnom izgledu. Od devedesetih do danas na pevačici su se promenile samo stvari koje su išle uz njene godine, kao što su kosa i stajling.

Foto: youtube.com/printscreen
Slađa Alegro u spotu za grupu ''Fanky''

- Ovo je 1999. godina. Ovi koji su stariji sećaju se toga, ali mladi nemaju predstavu. Dve godine sam bila u tom sastavu - rekla je Slađa jednom prilikom za medije, a prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading