(FOTO) TRUDNA PEVAČICA IMALA ŽESTOKU SVAĐU SA VERENIKOM: Marko Gobeljić uneo ZABRANE Katarini, ona ne može da dođe sebi!

Autor: Republika

Zabava

24.07.2021

15:15

Imali su žestoku svađu, tokom koje je bilo baš burno.

instagram.com/katarinagrujic.doll
Marko brani Katarini da nastupa

Trudnoj pevačici Katarini Grujić verenik i fudbaler Marko Gobeljić brani da peva. Naime, pevačica se nalazi u četvrtom mesecu trudnoće, ali za sada uspešno krije već nabubreli trudnički stomak. Kako mediji saznaju, Marko je imao nedavno ozbiljnu raspravu sa zgodnom pevačicom, jer on smatra da Grujićeva treba da odmara i da se čuva.

Ono što je problem jeste što Katarina ima pet dana tokom nedelje zakazane nastupe, a iako se oseća dobro i ponaša se sasvim normalno, fudbaler je ipak zabrinut.

PrntScr Šok Tok
Katarina

Kaća je još pre tri meseca imala zakazane nastupe, pogotovo na crnogorskom primorju. U međuvremenu je saznala da je u drugom stanju, ali kako nema mučnine i super podnosi rešila je da ne otkazuje nastupe, već dok bude mogla ona će da radi. E, sad, Marku se to nikako ne dopada, pogotovo kako trudnoća odmiče, smatra da treba da odmara i uživa, a ne da radi. Kaća ga ubeđuje da nema razloga da se sekira jer je njoj trudnoća na prvom mestu, i čim oseti da ne može da nastupa, ona će se povući. Ali ne vredi, Marko je baš džangrizav po tom pitanju”, kaže nam izvor blizak pevačici i dodaje:Kaća je još pre tri meseca imala zakazane nastupe, pogotovo na crnogorskom primorju. U međuvremenu je saznala da je u drugom stanju, ali kako nema mučnine i super podnosi rešila je da ne otkazuje nastupe, već dok bude mogla ona će da radi. E, sad, Marku se to nikako ne dopada, pogotovo kako trudnoća odmiče, smatra da treba da odmara i uživa, a ne da radi. Kaća ga ubeđuje da nema razloga da se sekira jer je njoj trudnoća na prvom mestu, i čim oseti da ne može da nastupa, ona će se povući. Ali ne vredi, Marko je baš džangrizav po tom pitanju – kaže izvor za Star blizak pevačici i dodaje:

Nedavno su opet pokrenuli temu Kaćinih nastupa, i ona mu je baš odbrusila. Objasnila mu je da uglavnom nastupa na otvorenom, da je udaljena od publike, da nije ni prva ni poslednja trudnica koja nastupa i da ne treba više oko toga da razgovaraju. Objasnila mu je da ona najbolje zna šta joj prija, a šta ne. On je bio ljut, čak je i sa Kaćin tatom pričao koji mu je rekao da se ne brine. Razumljivo je da brine, jer je korona i dalje prisutna, na Kaćine nastupe dolazi mnogo ljudi, ali ona je stvarno od kada je saznala da je trudna, objasnila menadžeru da mora da bude distancirana na bini, i da mora da se pazi, što apsolutno svi razumeju – kaže izvor.

printscreen/youtube.com
Katarina i Marko

 

Komentari (0)

Loading