(FOTO) MAJA BEROVIĆ ZAPALILA NIŠ: Pevačica u atraktivnom izdanju ODRŽALA SPEKTAKL ZA PAMĆENJE!

Autor: Republika

Zabava

24.07.2021

14:17

Maja Berović zapalila glasom i stajlingom na koncertu u Nišu.

Promo
Maja Berović

Muzička zvezda Maja Berović održala je sinoć koncert za pamćenje u Nišu, a preko tri hiljade ljudi uživalo je u muzičko scenskom spektaklu. Tvrđava je bila mala da primi sve one posetioce, te su mnogi koncert pratili izvan tvrđave. No, to nije sprečilo Maju da napravi atmosferu za pamćenje, te da svi odu kućama veseli.

Čim je kročila na scenu, publika je Berovićevu pozdravila gromoglasnim aplauzom i vriskom, a Maja je koncert otvorila pesmom “Harem”.

Promo
Maja Berović na koncertu u Nišu


- Dobro veče Niš, kako ste mi večeras? Posle dužeg vremena, večeras se ponovo družimo. Da čujem koliko beba ima večeras u publici? - rekla je Maja koja je u veoma atraktivnom izdanju izašla na scenu.

Tokom prvog dela koncerta ponela je na sebi kratak šorts i majicu, koju je njen stilista Petar Trbović ukombinovao sa belim čizmama,  dok je za drugi deo nastupa odabrala da joj čitav stajling bude u crvenoj boji.

Promo
Maja u se*sipilnom izdanju

Kožne čizme i seksi triko istakli su sve njene atribute, a Maja je više od dva sata sa svojom publikom pevala dobro znane hitove. Ovo je zvanično početak Majine mini letnje turneje, a već večeras održaće koncert u Novom Sadu, nakon čega se koncertna turneja “Intime” seli u druge gradove

Promo
Izazovna Maja Berović

 

Komentari (0)

Loading