(VIDEO) NATAŠU POTERAO MALER NA PROMOCIJI SA RASTOM: Pevačici POPUCALA haljina, izbila neviđena DRAMA!

Autor:

Zabava

24.07.2021

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srećom, sve se dobro završilo.

RepublikaFoto: Republika.rs
Nataši pukla haljina pred promociju

Pevačica i novosadska barbika Nataša Bekvalac prošle noći održala je promociju nove pesme koju je snimila sa reperom Stefanom Đurićem Rastom. Mnoge Natašine kolege došle su da je ispoštuju, a ona se predstavnici sedme sile požalila na problem koji joj se desio samo pet minuta pred polazak na promociju.

Naime, poznata kao jedna od iskrenijih pevačica na našoj estradi, Nataša je objasnila da joj je haljina koju je imala na sebi pukla i da ju je poterao maler. Kako pevačica priča, ona je obukla haljinu, ali kada je trebala da se zakopčna, šavovi su popucali i ona se rascvetala.

- Rekli su mi da se slučajno ne želim, jer kad ne kažeš za problem, on se nije desio. ja ću biti iskrena, u pet do devet, bukvalno kako mi je Kristina zakopčala haljinu, ona se samo ovako rascvetala. To je ova haljina, onda se pojavila moja Kaca, koja je jedna moja najbolja drugarica. Tako da je moja haljina ušivena - ispričala je Nataša.

Međutim, to nije sprečilo Bekvalčevu da u istoj toj beloj, elegantnoj i glamuroznoj haljini ne nastapi na promociji, a srećom, njena najbolja drugarica Kaća joj je pomogla da joj ušije ono što je blo potrebno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading