(VIDEO) SLOBA NA DEVOJAČKOJ VEČERI NAPRAVIO HAOS: Zgodni pevač zaveo nevestu, ona se trljala od njega!

Autor:

Zabava

24.07.2021

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok snimak procurio je na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: Republika.rs
Sloba

Pevač Slobodan Radanović Sloba nedavno je izdao novi album a po reakciji publike, a posebno devojaka pogodio je njihov ukus.

I ne samo da je pogodio ukus publike što se tiče pesama već Sloba i ne izlazi iz teretane što je rezultiralo da Radanović sada raspolaže mišićavim telom kom nijedna dama ne može da odoli.

RepublikaFoto: Republika.rs
Sloba Radanović

Međutim Sloba je sada imao priliku da prisustvuje jednoj devojaćkoj večeri tj. ne on već njegova skulptura od kartona u prirodnoj veličini sa kojom su se devojke baš lepo našalile.

 

 

Ono šta je sve iznenadilo jeste kada je buduća mlada počela da se uvija i trlja o Slobu tačnije o njegovu figuru, što je sve nasmejalo pa čak i samog pevača šta je on vrlo rado podelio na svom Instagramu. Ovaj hit snimak je Sloba podelio i na svom Instagram profilu, tako da sigurno neće izazvati raspravu u odnosu sa njegovom verenicom Jelenom Đuričanin.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pamela

24.07.2021 19:34

Haha bravo devojke