(FOTO) VODITELJKA PINKA POKAZALA TETOVAŽU NA INTIMNOM DELU: Dušica Jakovljević grmi u kupaćem, a svi su primetili OVO!

Autor: Republika

Zabava

24.07.2021

09:25

Skinula se i pokazala intiman deo na kom se vidi tetovaža.

FOTO: Republika/Goran Doljančević
Dušica

Voditeljka televizije Pink Dušica Jakovljević uživa sa svojim izabranikom Milošem Dimitrijevićem Čavom na egzotičnim destinacijama, sa kojih svaki dan objavljuje fotografije i snimke koji izgledaju predivno.

I dok je njen voljeni Čava čuva kao malo vode, voditeljka Dušica objavila je fotografiju koja je izazvala lavinu kometara. Naime, na Instagram storiju Jakovljevićeva objavila je video i pokazala kako uživa u jutarnjim satima na plaži i prvoj jutarnjoj kafi, a tom prilikom snimila je koliko dobro izgleda u mini bikiniju.

Poznata kao harizmatična i da nikog ne ostavlja bez utiska, Dušica je sada i pokazala koliko dobro izgleda kada se skine na plaži u kupaći kostim. Međutim, ono što je svima privuklo pažnju jeste tetovaža na intimnom delu tela zgodne voditeljke.

Dok se snimala na plaži, ona je pokazala i telo, a tom prilikom iz donjeg dela kupaćeg izvirila je tetovaža na intimnom delu tela. Na fotki se može videti deo nekog slova, a Dušica sigurno sa razlogom ima baš na ovom delu tetovažu.

instagram.com
Dušica pokazala tetovažu na intimnoj regiji

 

Komentari (0)

Loading