(FOTO) ISPLIVAO PRIVATNI SNIMAK RELJE POPOVIĆA: Pevač u krevetu, obnažen, dok Nikolija kod kuće čuva ćerke!

Autor: Republika

Zabava

23.07.2021

15:21

Relja je pokazao da je u top formi!

ST/A. NALBANTJAN, V.LUKIĆ
Relja i Nikolija

Pevač Relja Popović nedavno je postao otac drugi put, a on je odlučio da leto provede naporno, radeći kako bi svojim princezama omogućio sve. Međutim, kako vreme provodi radno na nastupima, većinu slobodnog vremena provodi odmarajući se u krevetu, te je tako odlučio i da izbaci video iz kreveta.

Naime, Popović se snimio u krevetu, bez majice, te je pokazao šta radi dok odmara. Relju nemamo prilike da svaki dan viđamo u provokativnim obnaženim izdanjima, pa je ovo zaista retko da se može videti.

instagram.com
Relja u krevetu

Relja je uvek važio za jednog od najpoželjnijih pevača na našoj estradi, pa su njegovi fanovi prelazili čak i granicu pristojnosti, te su pretili njegovoj izabranici Nikoliji Jovanović. Nikolija je otvoreno pričala o tom problemu, te je isticala da je redovno dobijala poruke uznemirujućeg sazdržaja, gde su joj pretile devojke, zbog toga što je uspela da privuče Reljinu pažnju, a potom mu i rodi dve devojčice.

Pevač je pokazao da odlično izgleda i da je u top formi kada je u pitanju fizički izgled, a sasvim je jasno i zbog čega važi za jednog od najpoželjnijih momaka sa estradnog neba.

instagram.com/reljarelja
Relja

 

Komentari (0)

Loading