(FOTO) RASTA KONCERTOM ZAPALIO TOP HIL: Iako su bile potrebne potvrde o vakcinaciji, PUBLIKU NIŠTA NIJE SPREČILO DA UŽIVA NA NEVIĐENOM SPEKTAKLU!

Autor: Zorica S. RADULOVIĆ

Zabava

23.07.2021

09:49

Rasta napunio Top Hill, goreo je klub!

Foto: Miloš Ćetković
Rasta

Sinoć je čuveni Rasta otpevao premijerno publici Top Hilla svoj duet sa Natašom Bekvalac koji danas tek izlazi u javnost.

Publika je sa oduševljenjem reagovala na novu Rastinu pesmu kojoj se prognozira da će biti veliki hit. Svi posetioci su sa oduševljenjem dočekali početak koncerta na Top Hillu, a naročito njegovi verni fanovi.

Foto: Miloš Ćetković
Rasta napunio Top Hill

Moramo napomenuti da su se mere po pitanju zaštite u borbi protiv kovida, rigorozno pooštrile od strane menadžmenta Top Hilla i da je Top Hill kao društveno odgovorna kompanija organizovala brzo antigensko testiranje ispred samog kluba.

Gostima su se tražili testovi i potvrde o vakcinaciji, a to za Rastine fanove nije predstavljalo nikakav problem, jer su se na vreme organizovali i dolazili su sa spremnom dokumentacijom, jer drugačije ne bi ni mogli da uđu u klub.

Komentari (2)

Loading
Gagi

23.07.2021 13:30

Zar ovaj narkoman nema nanogicu? Kada vec nije na robiji. Dilije drogu na veliko , 2 meseca nanogica i super. A baba sto prodaje lubenice bez dozvole 3 meseca robija. Ako smo u necemu sampioni to je korupcija.

Vlada

24.07.2021 10:56

Verujem da su svi imali potvrdu o vakcinaciji...