(VIDEO) RASPRODALA TOP HIL: Lejdi Li rame uz rame sa DJ Snejkom i Dejvid Getom osvojila REGION!

Autor: Republika.rs

Zabava

22.07.2021

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lejdi Li pokazala je celom svetu kako se to radi!

RepublikaFoto: Miloš Cvetković
Ovo je neverovatan uspeh!

Lidija Popović, poznatija kao Lejdi Li, privukla je veliku pažnju svojim nastupom na jubilarnom 20. Exit festivalu, koji je bio odličan i veoma posećen.

Sprovedena anketa pokazala je da su tri najbolja nastupa na glavnoj sceni novosadskog festivala Dejvid Getin, DJ Snejkov, kao i Lejdi Li, koja se našla rame uz rame sa ovim velikanima di-džej sveta. Ovo je za nju bio posebno veliki uspeh, što je ona i sama naglasila u intervjuu koji smo imali sa njom na samom početku festivala, s obzirom da je iz Novog Sada i da kao dete nije propuštala priliku da posti najveći regionalni festival muzike. 

RepublikaFoto: Miloš Cvetković
Svi su u znak podrške podigli telefone!

Popularnoj Lidiji ovo nije bio prvi nastup na Exitu, ali jeste prvi na glavnoj sceni i ipak je uspela da bude među najposećenijim izvođačima, sa preko 25.000 gledaoca, te da napravi fenomenalnu atmosferu na Petrovaradinskoj tvrđevi. Mnoge je oduševilo premijerno izvođenje njene najnovije pesme "Sun is coming". A kada je otpočeo uvodni bit pesme, publika se raspametila, te se u trenutku mogao videti veliki broj mobilnih telefona, koji su zamenili nekada korišćene upaljače, a ceo prizor bio je apsolutno magičan. 

Naša novosađanka, veoma je bliska se DJ Snejkom, koji joj je bio mentora, a sada joj je jako dobar prijatelj, te ne iznenađuje što je bila jedina koja je provodila vreme sa njim u bekstejdžu pred njegov nastup. Sa DJ Snejkom ogranizovala je brojne koncerte, a najupečatljivije je da je trebalo da organizuju koncertu u Tokiju, što se na žalost nije desilo, a njen bivši dečko, ujedno i najbolji teniser sveta, Novak Đoković, sada se nalazi u Tokiju, gde će se boriti za titulu na Olimpijadi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LADY LEE (@ladyleeofficial)

 

Lidija je nakon Exita otputovala u Atinu gde se jedno kratko vreme odmarala, nakon čega je trebalo da nastupa na Mikonosu, ipak to nije bilo moguće zbog protivepidemijskih mera koje vladaju tamo. Ipak, ona je uspela da održi još jedan veliki koncert i time oduševi sve svoje fanove.

RepublikaFoto: Miloš Cvetković
Napunila je Top Hil!

Naime, samo dan nakon Cecinog koncerta u Top hil-u, koji je bio potpuno rasprodat, Lejdi Li uspela je da, na istom mestu organizuje koncert, te da i sama rasproda napuni kapacitet tog ekskluzivnog kluba. Ovakva popularnost mlade di-džej zvezde, pokazuju da je mlađim generacijama ova mlada dama veliki uzor i da im se jako dopada njena muzika, te da je to pravac u kojem će se, sasvim sigurno, dalje razvijati muzički svet.

Bonus video Lejdi Li sprema se da zapali Egzit, pa progovorila o BIVŠEM DEČKU NOVAKU ĐOKOVIĆU:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading