BILA JE PRETUČENA, ODALA SE POROCIMA, OTAC JOJ SE UBIO, A ONDA JE POKUŠALA SAMOUBISTVO: Ovo je šefica podzemlja koja je nestala sa estrade!

Autor: Republika

Zabava

22.07.2021

12:05

Promenila je život iz korena, pa se odala raznim porocima.

instagram.com/printscreen
Dunja Ilić

Pevačica Dunja Ilić na domaćoj sceni pojavila se sa hitom ,,Šefica podzemlja" 2011. godine, kada je i izbacila muzički album. Uvek je važila za kontraverznu, intrigantnu i ekstravagantnu pevačicu koja nije imala slake na jeziku, a svojim načinom života uvek je bila na meti skandala i paparaca.

Ćerka bogatog biznismena uvek je imala sve u životu, ni u čemu nije oskudevala, što je bio samo jedan od razloga zbog kojih je pevačica otišla pogrešnim putem. Mnogi astrolozi, teoretičari, analitičari su predviđali bogatu i uspešnu karijeru, ali do toga nije došlo, jer je ona skrenula sa puta, te je zaređala nekoliko žestokih skandala, nakon čega su usledile i tragedije koje su je promenile. U medijima se uglavnom pojavljivala na negativnoj strani, a stvari koje je radila, mnogi su osuđivali, budući da nisu bili za primer. Otac joj je i pomogao da se ostvari kao pevačica, što ona nikada nije krila.

Međutim, u jednom trenutku Dunja se odala najtežim porocima, imala je šok poteze, promenila je veru zbog ljubavi, a njene izjave bile su nedeljama komentarisane. Iako je govorila da je burna prošlost iza nje, stvari koje su se dešavale su dokazivale suprotno. Mir je pronašla u Sarajevu, kako je ona ispričala, primila je islam kao svoju veru, odrekla se hrišpćanstva, a onda se i povukla sa estrade.

instagram.com/printscreen
Dunja i njen dečko

- Bila sam poročna. Pod porocima sam najviše mislila na alkohol, ali uz alkohol ide još mnogo nepromišljenih odluka, među kojima se podrazumeva i konzumacija opojnih sredstava, ali to je sada daleko iza mene - govorila je Dunja.

Samo nekoliko meseci kasnije, u javnosti je odjeknula njena izjava: "Bila sam sa pola Sarajeva". Besna zbog glasina koje su kružile o njoj u Sarajevu, 2014. godine na društvenim mrežama je napisala sledeće:

- Jeste! Bila sam sa pola Sarajeva, šmrčem i dok se*em, a pred spavanje se bocnem u venu da me spusti! Ako se pitate kako sve to postižem, posedujem i privatni vremeplov tako da ja upravljam vremenom kako mi odgovara! Jel' sad zadovoljna mahala? Mogu li me posle ovoga sutra zaobići "dobronamerni" ljudi sa dobronamernim vestima, savetima i obaveštenjima o mom životu? - napisala je tada Dunja.

U januaru 2017. godine dečko nekadašnje pevačice je umro od predoziranja. Sebe je tada nazivala udovicom, ali ispostaviće se da mu je ubrzo našla zamenu.

- Sedam sati sam samo gledala tvoju sliku jer si za ljude bio narkoman nedostojan sahrane. Meni si sve i ostaćeš. Pokušaću da te učinim živim kroz pesme i knjige, jer sada, kada si fizički nestao zbog smrdljovg šprica, i mene je samo pola. Nisi ti, srećo, mogao drugačije. previše si shvatao koliko je smrdljiv ovaj svet. To go*no te je spasavalo bola i realnosti koju život nosi. Razumem te, ljubavi jedina i dušo moja napaćena. Šta sad i koga da zamišljam noću kad legnem? Eto, emotivno sam sazrela. Bolje da nisam. Spavaj mirno, oko moje najlepše. Ja sam od noćas udovica - ispisala je tada Dunja.

U junu 2016. godine na društvenim mrežema je objavila uznemirujuće fotografije na kojima je bila krvava i raščupana. Medijima je odjeknula vest da je napadnuta i prebijena u Prištini, gde je tada živela. I sama se oglasila nakon batina, a evo kako je objasnila incident.

youtube.com/printscreen
Dunja Ilić

- Inače, dogodilo se u Pr... U društvu zbog nekih mojih ličnih stavova koji nekome nisu odgovarali... I da... Bilo čija vera nema veze sa ovim - napisala je na Fejsbuku, koji je redovno koristila.

Navodno je pretučena, jer voli Srbiju. Nakon što je propatila, usledio je i njen pokušaj samoubistva koji je čak i najavila u uživo prenosu na drušstvenim mrežama. 

- Ja sam rođena 1991. godine, nemam pojma da li sam rođena od mojih roditelja ili nekih drugih. I nisam luda, imam papire da nisam luda. Ja nisam ni na alkoholu, ni na koki, ni na depresiji... Moj život vuče mnogo više od toga, ja sam zlostavljana od svoje pete godine, ja nemam razloga da lažem... jer ja ću biti mrtva posle ovoga. Ako preživim posle ovoga, biće mnogo veliki blam - izjavila je u lajvu. I preživela je, ali - njen otac nije.

Dunjin otac ostavio je oproštajno pismo u kojem je naveo da ćerki sve prašta i da bi voleo da mu dođe na sahranu i dostojanstveno ga isprati. Takođe je u pismu naveo da ju je uprkos svemu voleo. Ona se od oca oprostila porukom na Instagramu nekoliko sati nakon što su detalji njegovog oproštajnog pisma isplivali u javnost.

instagram.com/dunya_ramezani
Dunja sa novim momkom

 

Komentari (0)

Loading