(FOTO) MUŽA KRIJE KAO ZMIJA NOGE: Isplivala fotka voditeljke sa istetoviranim momkom, suprug joj je OPASAN FRAJER!

Autor:

Zabava

22.07.2021

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavni život krije od očiju javnosti, a sada je pokazala koliko uživa sa suprugom.

RepublikaFoto: instagram.com/ksenijabujisic
Ksenija

Atraktivna voditeljka Ksenija Bujišić retko kada objavljuje fotografije iz privatnog života, a po gradu su počele da se šire glasine zbog čega krije svog emotivnog partnera. Međutim, voditeljka je odlučila da stane na put zlim jezicima, pa je pojasnila vrlo jasno da svoj privatni život, kao i ljude koji ne žele da se eksponiraju, neće ni pokazivati javnosti, jer ne žele biti deo estradnog miljea.

RepublikaFoto: TV Prva
Ksenija

Ali iako se trudi da na društvenoj mreži Instagram ne objavljuje ni fotke svoje ćerke Lore, kao ni supruga Miljana, ipak je prekršila taj kodeks, pa je na storiju objavila selfi kako uživa u naručju njenog voljenog. Naime, Ksenija je ležala Miljanu na izvajanim grudima, na kojima se vide tetovaže, a osmeh uživanja nije krila.

Ksenija ni ovaj put nije pokazala lice svog izabranika, ali budući da se radi o ozbiljnom frajeru, verovatno je to razlog više da ga sačuva od pojedinih devojaka.

Foto: instagram.com
Ksenija sa voljenim Miljanom
Ksenija iza sebe je imala javnu vezu, sa sinom folk dive Svetlane Cece Ražnatović, Veljkom Ražnatovićem, sa kojim je romansa bila pod budnim okom javnosti. Nakon raskida Kseniji je dugo trebalo da prestane dobijati pitanja o Veljku, a sada kada se ostvarila u ulozi voditeljke, majke i supruge, sasvim se prepustila porodičnom životu, koji krije od javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading