UDALA SE NATAŠA BEKVALAC? Pevačica podelila sliku sa tajnog venčanja, svi su ostali u ŠOKU!

Autor:

Zabava

22.07.2021

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica pokazala venčanicu!

RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera
Nataša se ponovo udaje?

Novosadska barbika i pevačica Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka, a nikada nije krila da je razočarana u tu ,,instituciju", pa je zbog toga i dala javno obećanje da se više neće udavati. Međutim, izgleda da se u životu pevačice nešto znatno promenilo, budući da je njena objava izazvala lavinu komentara.

Bekvalčeva je na Instagram profilu podelila sliku dvoje ljudi sa venčanja, devojka u raskošnoj i predivnoj venčanici, kao i muškarca u crnom odelu, ali ono što je sve začudilo zbog čega im se glave ne vide.

RepublikaFoto: youtube.com/Glamur TV HAPPY
Nataša

- Veruj mi da dobro vidim iz daleka - napisala je pevačica u opisu slike sa naznačenim datumom 23.7, koji je za nju verovatno značajan iz nekog razloga.

Novosadska lepotica je ovom objavom izazvala lavinu komentara, a mnogi su pomislili da će na ovaj dan izgovoriti ponovo, četvrti put sudbonosno ,,da".

Podsetimo, kao što smo već napisala, Nataša iza sebe ima tri braka, prvi suprug Danilo Ikodinović, sa kojim je dobila ćerku Hanu neslano se završio. Potom, nakon razvoda je Nataša stala na ,,ludi kamen" sa Ljubom Jovanovićem, ali ni njihova romansa nije dugo potrajala. U martu 2017. saopštili su da se razvode. Nakon samo nekoliko nedelja od njihovog razvoda u medije je dospela vest da se pevačica viđa sa Lukom Lazukićem. Nakon samo nekoliko meseci veze par je saznao da očekuje prinovu. U avgustu 2017. godine obradovala ih je radosna vest, a mesec dana kasnije odlučili su da stanu pred oltar.

Ono što je zanimljivo da nijedan od Natašinih brakova nije povezan sa gore navedenim datumom, tako da nam ostaje da vidimo šta će se na taj dan desiti, ali jedno je sigurno, kada je Nataša u pitanju, sigurno nešto o čemu će se dugo pričati.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Nataša Bekvalac

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Tamara

22.07.2021 08:45

Ma nije moguće? Koji put? Ova žena je smešan više i posle plače naciji. Sta nas briga.

Nebitno totalno

22.07.2021 14:06

Glupim ljudima treba 10 puta da lupe glavom o zid, nije dosta 3 puta.

Una

22.07.2021 14:39

Ma dajte, nova pesma spot! Izlaze sutra!