MILICA SE DOBRO OSEĆA, ČEKAMO REZULTATE ANALIZA! Marko Kon se oglasio nakon SUPRUGINE OPERACIJE TUMORA!

Autor: Republika.rs/M.J.

Zabava

21.07.2021

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šarmantna voditeljka Milica Kon izašla je iz bolnice nakon operacije odstranjivanja tumora kojoj se podvrgla u KBC Bežanijska kosa.

Foto: instagram.com/milica.kon
Marko i Milica Kon

Voditeljka emisije "Brak na neviđeno" Milica Kon tokom jučerašnjeg dana objavila je na društvenim mrežama fotografije iz bolničke postelje gde je javnost obavestila o tome da je podvrgla operaciji odstranjivanja kancera.

Kako niko nije znao da je voditeljka uopšte imala zdravstvene probleme, svi su prvo bili šokirani, ali oduševljeni rečima da je sve proteklo dobro.

Foto: instagram.com
Milica Kon se oglasila iz bolnice

Ovim povodom kontaktirali smo Miličinog supruga Marka Kona kako bismo saznali kako se ona oseća i koji su sledeći koraci u lečenju:

- Milica je dobro, kod kuće je i oseća se odlično. Uzorak je poslat na histopatološku analizu, ali su prognoze ohrabrujuće - počinje Marko priču za naš portal.

Kon nam je objasnio i detaljnije o kojoj je tačno intervenciji bilo reči i sa kojom vrstom tumora su se Milica i on uhvatili u koštac:

- U pitanju je Lipom, dobroćudni tumor u 99 % slučajeva. Naravno, Nikad se ne može biti previše oprezan kada su te stvari u pitanju. Zato i čekamo konačni laboratorijski nalaz - rekao nam je Marko dodavši da su lekari  u KBC Bežanskijska kosa zaista odlični i vrhunski stručnjaci.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading