(VIDEO) SVI KAO VOLOVI PEVAJU ĆANINE PESME! Đorđe David ŠOKIRAO izjavom o koleginici, a onda brutalno isprozivao publiku!

Autor: Republika.rs

Zabava

21.07.2021

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rokera Đorđa Davida već neko vreme gledamo kao žirija u takmičenju "Zvezde Granda", gde rame uz rame sedi sa predstavnicima folk muzike, a nekada je o njima govorio najstrašnije uvrede.

Foto: youtube.com
Đorđe David opleo po Ćani

Đorđe David karijeru je izgradio kao roker i stekao veliku popularnost. Kako godinama nije bio zastupljen u medijima, mnoge je iznenadilo to kada je odlučio da postane deo žirija "Zvezda Granda".

On već nekoliko sezona sedi rame uz rame sa Jelenom Karleušom, Bosancem, Viki Miljković, Sašom Popovićem i Anom Bekutom iako mu folk muzika nije bila nimalo mila.

Sada je video na kojem on govori kako je menjao kanal kada čuje Ćanu i njene pesme. Nije štedeo ni publiku koja ide na njene nastupe, govoreći da su neobrazovani i da kao volovi pevaju njene pesme.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading