(FOTO) BUKTI NOVI ESTRADNI RAT! Handanoviću prekipelo zbog brutalnih prozivki Vidića: PLJUJEŠ PO CECI I NJENIM PRIJATELJIMA, PA JE MOLIŠ DA TI OPROSTI!

Autor:

Zabava

21.07.2021

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Handanović napao Vidića zbog Cece!

RepublikaFoto: Tanjug/R. Prelić, ST/V. Lukić, E-Stock
Damir u klinču s Vidićem!

Modni kreator Saša Vidić je u zavadi sa skoro celom estradom, te svako malo iskorišćava priliku da opljuje i blati neku javnu ličnost. Poznat je po tome da je bez dlake na jeziku, a i da se utrpava da se sa svima druži, a onda im zabije nož u leđa pa ih vređa na sve strane.

Jedno od najvećih imena na našoj muzičkoj sceni, ali i šire Svetlana Ceca Ražnatović i  Saša Vidić oduvek su bili dobri prijatelji, ali i je tom prijateljstvu došao kraj pre par godina, o čemu folk diva nikada nije želela da razgovara niti otkriva razloge, tako da smo ostali uskraćeni za informaciju šta se zapravo desilo.

Kreator i dalje ima potrebu da traži oproštaj od Cece, te je s vremena na vreme moli za oproštaj, dok sa druge strane konstantno vređa nju i sve njene prijatelje i kolege koje sa njom sarađuju. Tako je Damiru Handanoviću, dobrom prijatelju i saradniku folk dive, prekipelo zbog  podvojenosti Vidića i objavio je šokantan post na Instagramu:

RepublikaFoto: instagram.com/vidicsasa
Saša Vidić

-Postavio bih pitanje, zašto gospodin Vidić glumi neki nivo, a u suštini je nezaposlena bivša estradna šnajderka koja je i kad je imala posla bila neodgovorna, probijala rokove i varala svoje mušterije- pa je nastavio vidno izrevoltiran:

-Ova, nazovi osoba, konstantno pljuje i blati svakoga ko se ponosi saradnjom i prijateljstvom sa Svetlanom Ražnatović, i sam o njoj izgovora gadosti koje normalan mozak ne može ni da smisli, a svakih par meseci joj piše poruke i zove u nadi da će mu oprostiti.

- Zbog svega ovoga se pitam da li je gorepomenuti, podvojena ličnost ili samo moralni patuljak ili zla nezaposlena šnajderka?- zapitao se Damir u storiju koji je postavio na storiju.

-Dobro da vidimo šta smo još imali? A, da, gospodin priča o tuđem obrazovanju, a guta slova, tačka i zarez ne postoje..

Detaljnije pogledajte u prilogu:

Foto: Instagram/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading