(FOTO) OVA FOLK ZVEZDA KUMOVALA JE SANJI KUŽET! Voditeljka se ZALJUBILA NA PRVI POGLED!

Autor: Republika.rs

Zabava

20.07.2021

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Kužet jedna je od najatraktivnijih srpskih voditeljki, a malo ko zna veoma zanimljive detalje iz njenog privatnog života.

Foto: instagram.com/sanja_kuzet
Sanja Kužet

Naime, malo ko zna da se atraktivna voditeljka "Granda" okumila sa folk zvezdom Lepom Brenom koja joj je kumovala na prvom venčanju.

Sanja Kužet danas uživa u srećnom braku, mada se malo ko seća da je pre desetak godina bila udata za Zorana Pipera sa kojim je  dobila sina Andriju. Kuma na prvom venčanju bila je folk zvezda Lepa Brena, piše Objektiv.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Lepa Brena

Voditeljka tada nije bila deo Breninog "Grand" jata, ali je već bila poznata kao voditeljka vremenske prognoze.

Kako sama tvrdi, sa bivšim suprugom ostala je u korektinim odnosima, posebno zbog sina. Inače, Sanja i Zoran zaljubili su se na prvi pogled, te se iz te ljubavi izrodila ideja da odu do svadbenog oltara:

 To je bila ljubav na prvi pogled. Sanja je tada važila za jednu od najatraktivnijih voditeljki, a on je bio veoma uporan jer mu se Sanja jako dopala. Posle nekoliko meseci zabavljanja, njih dvoje su rešili da se venčaju – otkriva izvor blizak voditeljki.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading