POZNATI VODITELJ PRIZNAO RODITELJIMA DA JE GEJ: Nakon što je zaprosio DEČKA, doneo je VAŽNU odluku!

Autor:

Zabava

20.07.2021

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal koji je osvanuo na Tviteru i dalje je tema koja se komentariše.

Foto: prinskirintviter/@stevenromo
Voditelj se autovao

Poznati voditelj i novinar Steven Romo na društvenoj mreži Tviter podelio je sa pratiocima divne vesti, koje su mnoge iznenadile. Naime, voditelj je zaposlio svog emotivnog partnera, nakon čega je usledilo i izgovoreno sudbonosno ,,da". Međutim, to nije sve, voditelj je odlučio da se sa svojim izabranikom prelesui u Njujork.

Odrastao sam sa tajnom. Moja porodica je pokušavala da sakrije da smo siromašni. Ono što nisu znali je da sam ja imao svoju tajnu.⁣ Bio sam gej i pokušavao sam da ne budem. Bile su mi potrebne godine da shvatim da me je to što sam gej spasilo i učinilo jačim. Učinilo me je dovoljno jakim da jednog dana pitam najboljeg čoveka na svetu da se venčamo - priznao je Romo i istakao:

- Pre nego što sam ga upoznao, mislio sam da neću doživeti takvu ljubav. Danas sam srećniji nego ikada u celom svom životu. Uskoro se selim u Njujork sa njim i želim da zajedno provedemo ceo život - zaključio je.

RepublikaFoto: prinskirintviter/@stevenromo
Steven

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading