(FOTO) DARKO LAZIĆ POSTAJE OTAC TREĆI PUT: Otkrivamo sve detalje o ŽENI koja će mu roditi bebu!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

20.07.2021

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić će se ostvariti kao otac treći put, a ovi planovi su mu zapisani u zvezdama.

Foto: ST/N. PANČIĆ
Darko Lazić

Popularni pevač Darko Lazić našao se u žiži ljubavnih skandala, koji ga prate još od kada se pojavio na estradi. Poznato je da je nakon što je raskinuo verdbu sa Marinog Gagić, sa kojom ima sina Alekseja, uplovio u ljubavnu romansu sa Barbarom Bobak. Međutim, ni tu ruže nisu dugo potrajale, pa se pojavila nova švalerka u Darkovoj ljubavnoj biografiji.

RepublikaFoto: instagram.com/darkolazicofficial
Darko Lazić

Za to vreme, pevač radi punom parom, uživa u životu, a mi smo odlučili da proverimo šta je u zvezdama zapisano. Naime, kontraktirali smo numerološkinju Ivanu, koja nam je otkrila šta očekuje pevača.

- Darku sam davno prognozirala 2 braka i troje dece, takođe i odlazak iz Srbije. Sve se izdešavalo kako je trebalo. Žena koja će mu roditi treće dete nije iz Srbije, već iz inostranstva. Sledećeg proleća oćekujem da Darko postane otac treći put. Sada on takoreći "odmara" od svega što ga je ovde takoreći "gušilo". Radi, oko njega je lepo društvo, neko to naziva "aferom", ja to nazivam mlad je,slobodan i može mu se - govori Ivana i dodaje kakvi planovi čekaju Lazića:

Njemu život tamo gde je, prija, karijera i posao su mu vezani za Germanske zemlje i on tamo dobro funkcioniše. U skorije vreme očekujte duetsku pesmu, koliko vidim sa jednim kolegom, e to će biti pravi bum! 

RepublikaFoto: instagram.com/darkolazicofficial
Lazić na Kopaoniku

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading