ŠOKANTNA TAJNA IZ DOMA ZMIJANČEVE: Relja udario na taštu zbog Nikolije, VESNA SE NIJE POJAVILA NA ŽURCI ROĐENJA UNUKE!

Autor:

Zabava

20.07.2021

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena porodična tajna iz doma Vesne Zmijanac!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Vesna Zmijanac

Odnos Vesne Zmijanac i Relje Popovića već neko vreme nije sjajan, o čemu svedoči i činjenica da se Vesna nije pojavila na proslavi koju je Relja organizovao povodom rođenja deteta.

Relja Popović i pevačica Nikolija Jovanović dobili su još jednu ćerku, a tim povodom pevač je organizovao veliku proslavu u nedelju veče na kojoj se veselio sa prijateljima do ranih jutarnjih časova.

Iako je dobila drugu unuku, Vesna Zmijanac se nije pojavila na žurci koju je Relja upriličio i time pokrenula sve glasnija govorkanja u estradnim krugovima da sa zetom nije u dobrim odnosima. Oni o tome nikada nisu govorili za medije, ali su glasine krenule još pre nekoliko godina kada je pevač zamolio Vesnu da se ne meša u njegov i Nikolijin odnos, što je nju izuzetno uvredilo.

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić
Relja i Nikolija

Takođe, Nikolija i Relja su na početku svog zajedničkog života stanovali u luksuznom četvorosobnom Vesninom stanu na Vračaru pored Hrama, ali su se pre par godina odselili i iznajmili stan. Šuškalo se da Relja nije hteo da bude u taštinoj nekretnini iako njoj to nikad nije smetalo budući da ima nekoliko luksuznih stanova u Beogradu i da bi jedan rado ustupila ćerki, zetu i njihovoj deci.

Odnos Vesne Zmijanac i Relje Popovića, po svemu sudeći je zategnut što je dosta uticalo na Nikoliju, koja se trudi da balansira između njih dvoje, a kako ih oboje neizmerno voli - često se nađe "između dve vatre" .

Ipak, komplikovan odnos tašte i zeta nije uspeo da poremeti Vesnin i Nikolijin odnos, kao ni Reljin i Nikolijin, te Vesna redovno viđa unuku Reu, prenosi Story.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading