TEŠKO JE! Popularna ''NATAŠA'' se preselila u Izrael i oktrila kako ZAPRAVO ŽIVI: NAJTEŽE JE BILO NAKON OČEVE SMRTI!!

Autor:

Zabava

20.07.2021

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Kondić od filma do Tel Aviva. Glumica otkrila koliko joj je bilo teško da izgradi nov život na drugom kontinentu.

Foto: youtube.com/klasiktv
Tijana Kondić u filmu ''Nataša''

Tijana Kondić je tek svojih 17 godina snimila kultni film "Nataša", koji ju je ujedno i proslavio. Nije nastavila da se bavi glumom, već je upisala svetsku književnost na Filološkom fakultetu u Beogradu. Iz Srbije se odselila, a jednom prilikom je otkrila kako je bilo započeti život izvan naše zemlje.

Naime, Tijana radi i živi u Tel Avivu, u Srbiju ne dolazi tako često, a nakon što je pre dve godine promovisala svoj roman "Tragovi života" odmah se vratila u Izrael. 

- U Izrael sam otišla pre tri godine, preselila sam se tamo. Tamo imam i familiju koja mi je velika podrška. Radim dva posla, držim plesne časove kubanske salse i radim projekte u produkciji. Nedavno sam završila veliki film jednog od najpoznatijih izraelskih reditelja. Teško je i naporno. Ali ako imate ambiciju, onda dogurate negde. U pauzama između projekata pišem - ispričala je Tijana jednom prilikom, pa priznala da joj je bilo teško da uspe u drugoj zemlji i kontinentu.

 

 

- Sve je teško. Krećete iz početka, sve. Bila sam ranije u Izraelu kao turista. Jedno je biti turista, a drugo je živeti tamo. Od jezika, kulture, koja je meni prijemčiva i bliska. Meni je to bio izazov, a ne nešto najteže. Gledala sam to pozitivno i upoznala sam tamo ljude iz celog sveta. Naučila novi jezik i stvari. Živim potpuno drugačiji život, ali to ne znači da mi ne nedostaju stvari iz Srbije, a posebno ljudi. Najteži deo je kada morate da vodite sami računa o sebi, u smislu da sama moram da se brinem o svemu i vodim računa da li ću preživeti. U Srbiji nisam to morala. Najteži trenutak mi je bio odlazak odavde, a nakon toga smrt mog oca, koja se dogodila samo dva meseca nakon mog odlaska u Tel Aviv. U jednom trenutku se mnogo stvari desilo. Preseljenje, potom porodični nesrećni događaj. Ceo taj težak period koristila sam za pisanje. Pisanje je jedna vrsta terapije i svaki oblik umetnosti - iskreno je govorila Kondićeva, a isticala je i da je lik Nataše koji je i proslavio bio vrlo sličan njenom privatnom životu.

 

 

- Bila sam buntovna kao Nataša, ali ne toliko drastično. Bila je prilično slična meni, s obzirom na godine i veoma suprotan stav jedne tinejdžerke tog vremena. Reditelj me je vodio i učio iskazivanju emocija, o istini za kojom svi tragaju na filmu i javi - rekla je Tijana tada za medije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading