(FOTO) DA NE PRETERUJETE MALO?! Luna i Marko napravili JUTJUB KANAL maloj Mii!

Autor: Republika.rs

Zabava

18.07.2021

21:08

Tek što je napunila mesec dana!

Republika.rs/G.D
Malo su preterali!

Luna Đogani, porodila se 15. juna ove godine, kada je na svet donela devojčicu Miu.

Ona i njen muž Marko Miljković oduševjeni su činjenicom da su postali roditelji, a kako moderna vremena nalažu, svoje oduševljenje neretko dele putem društvenih mreža.

printscreen
Ipak jedva da ima mesec dana!

Ipak ovog puta su malo preterali, napravivši maloj Mii jutjub kanal pod imenom Mia Miljković. Mnogi ibh zbog ovoga osuđuju rečima da tako zarađuju na bebi. Ipak koja god da je istina i pravi razlog ovakvog njihovog poteza, Mia je zaista premala da bi bila internet zvezda.

Komentari (4)

Loading
Sanja

19.07.2021 00:15

To je aplikacija za pracenje bebe...imaju kameru u krevecu

Lola

19.07.2021 00:17

Te osobe nisu normalne niti su roditelji. Novorodjence treba da bude u ugodnoj klimi oko cca 21 stepen i da lezi i krevecu, malo na strani, na ledjima, potrbuske, pa da posle mesec dana malo izadje van, a ne da se sa 20 dana starosti nosi u rukaa na 33 stepena. Da li iko to vidi? Babe, strine, tetke, drzavni sluzbenici koji mogu da ih optuze za nemar i maltretiranje deteta. Izgleda da je njima samo parau glavi, pa ce sve da urade da zarade. A zanimljivi su samo onima ciji je IQ jednak broju velicine njihovih cipela. To dvoje je primer tupsona koji jedu, piju, spavaju, i sanjaju da nekako dodju do novca .

Bojana

31.07.2021 10:38

@Lola - Šta bulazniš ? Nikad ne izvode dete u šetnju na visokoj temperaturi, šetaju je predveče kad su niže temperature i ako idu negde sa detetom voze se u klimatizovanom automobilu i borave u klimatizovanim prostorijama.