(VIDEO) RAŠIRILA NOGE PA ZANJIHALA KUKOVIMA: Stanija se utegla u NAJMANJI bikini na svetu!

Autor: Republika.rs

Zabava

18.07.2021

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toliko je mali bikini da je mogla i gola da izađe, ne bi bilo razlike!

RepublikaFoto: RED TV/printscreen
Pokazala je malo previše!

Popularna starleta Stanije Dobrojević jeste jedna jako zgodna žena koja se definitivno ne stidi da pokaže svoje telo javno.

Ona je rešila da  danas ode na bazen, a kao poslasticu za svoje pratioce pripremila je poseban narandžasti bikini. Stanija je obukla florescentni bikini koji je toliko mali da gornji deo jedva pokriva bradavice, dok ni donji nije ništa veći. Zatim je raširenih nogu snimala sebe kako njiše kukovima.

 

 

Iako nije na odmet da mlada i lepa žena pokaže malo kože, ovakav video sasvim sigurno nije primeren za instagram, a posebno ne za instagram žene koju mnoge mlade devojke gladaju kao uzor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Voks populi

18.07.2021 21:02

Neka ide u Javnu kucu, jedino zna da se svlaci. Ko je uopšte ona??? Neka uspešna žena, doktorka, naučnica, sportistkinja, supruga, majka ? Ona je, niko, nula !

Odgovori 10 1
Sremac

19.07.2021 09:32

"Voks populi" из тебе говори ђаволска љубомора и завист. Чему то? Девојка своју лепоту приказује на начин који доноси паре. Шта се то тебе тиче, ко си ти?

Uške

19.07.2021 12:34

@Sremac - Omatorela i ogrubela. Beše njeno. Došle mladje i lepše.

miki delija

04.08.2021 18:47

danas se prostitutke nazivaju starletama alo ovo zlo iskoreniti pod hitnom to su oloskinje i davacice ljubavi zadovoljstva za pare to je istina