(VIDEO) RELJA SA PUBLIKOM PROSLAVIO ROĐENJE DRUGE ĆERKE: Pevač se obratio Nikoliji na nastupu, a onda joj priredio iznenađenje za pamćenje!

Autor:

Zabava

18.07.2021

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Relja je odlučio da majku njegove dece iznenadi prelepim gestom.

RepublikaFoto: instagram.com
Reljai i trudna Nikolija

Popularni pevač Relja Popović postao je otac drugi put predivne devojčice, a njegova voljena Nikolija Jovanović se juče porodila, zbog čega je usledilo slavlje preko dana. Kada je pao mrak, Relja je imao koncert na kom je morao da nastupi, pa se tim povodom obratio Nikoliji i publiku zamolio da je pozdrave gromoglanom bukom, a potom joj je uputio emotivne reči i pesmu.

- Moja ljubav Nikolija je meni rodila ćerku, hoću da je pozdravite najvećom bukom. Ovo je jedan od najleopših dana u mom životu i drago mi je da ga delimo zajedno - vikao je Relja, a potom pustio pesmu od svoje izabranice ,,Nema limita", koja mu je očigledno omiljena.

Nikolija Jovanović se porodila juče, u Narodnom frontu, bez ikakvih dramatičnih trenutaka, o čemu svedoči i izjava njene majke Vesne Zmijanac koja se oglasila za medije i ispričala da je sve prošlo u najboljem redu. Nikolija i Relja postali su roditelji drugi put, budući da je iz njihove ljubavi proizašla već jedna devojčica kojoj su dali ime Rea.

Nikolija i Relja nisu obavili venčanje, o čemu je pevačica već pričala ranije u medijima. Kako je Jovanovićeva pričala, papir o stupanju u brak njoj, kao ni Relja ne predstavlja ništa bitno, budući da se vole i da već godinama unazad žive zajedno i imaju prelepu i idiličnu vanbračnu zajednicu.

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić
Relja i Nikolija

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading