MONSTRUOZNO PONAŠANJE: Marko zabranio Anabeli da viđa UNUKU, Luna u očaju, krišom radi OVO!

Autor:

Zabava

17.07.2021

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna i Marko odbili su Anabelinu pomoć.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Luna i Marko

Danima unazad se spekuliša da novopečeni roditelji Luna Đogani Miljković i Marko Miljković nisu pristali na to da Anabela Atijas povremeno čuva unuku Miu Miljković i da im pomogne u prvim danima nakon porođaja.

Novopečeni roditelji su, kako govori izvor za Infomer, Anabeli dozvolili samo dva puta da vidi unuku Miu, mesec dana posle Luninog porođaja. Dalje se navodi da je zbog toga, vidno besna i tužna, Anabela spakovala kofere i otputovala u tropske destinacije sa najmlađom ćerkom Blankicom.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Slavi se rođene Mie

- Anabela je već dve nedelje na odmoru sa Blankicom. Ona nije mogla da podnese što joj Luna i Marko ne daju da čuva bebu, već su izričiti da to radi samo bebisiterka. Luna je još u porodilištu našla ženu koja joj od prvog dana dolazi u kuću da čuva bebu. Anabela je želela da baš ona brine o unuci, ali joj zet i ćerka to nisu dali. Zapravo, to je Markovo maslo jer on i dalje ne priča sa taštom - priča izvor i tvrdi da je Anabela zbog toga navodno tražila pomoć psihologa.

- Odlazila je na nekoliko seansi, posle kojih joj je bilo malo bolje. Psiholog joj je pomogao da prihvati situaciju u kojoj se nalazi - govori njihov sagovornik.

Foto: instagram.com/anabelci
Anabela sa Miom

Ipak, Luni je krivo što je tako, pa svako malo majci šalje snimke bebe Mie.

- Luna stalno snima ćerku Miu i šalje Anabeli snimke. Često je zove i preko kamere joj pokazuje bebu. Verujem da će izgladiti nesuglasice kad se Anabela vrati u Beograd - završava izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Vera

17.07.2021 18:51

Mislite na monstruozno ponasanje anabele koja je proklela nerodjenu unuku. Logicno je markovo ponasanje, dozvolio je da je vidja, ali cuvati nece, nema poverenje u zlu babu

Odgovori 4 14
Đoka

18.07.2021 14:12

Mladi roditelji se ponašaju kao životinje i ne daju nikome da pridje njihovom mladunčetu.

Krsta

19.07.2021 13:53

@Đoka - Životinjski instikti su vrlo izraženi kod Marka i Lunjare.

biljana

19.07.2021 11:49

Anabela, da cuva bebu? Pa ona nije cuvala ni svoju decu nego cuvale bebisiterke. Dosta patetisanja, klela je nerodjeno unuce.Tek ce nju da stigne karma.