(VIDEO) KARLEUŠA SE SVIMA PREDSTAVLJA KAO MIROTVORAC, A OVO JE ZABORAVILA? Psovala Klintona pa slavila uz Cecine pesme!

Autor:

Zabava

16.07.2021

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procureo snimak koji dokazuje koliki je folirant Jelena Karleuša koja najstrašnije svakodnevno ponižava Svetlanu Cecu Ražnatović bez ikakvog pokrića, a uz to redovno pokušava da sebe predstavi kao velikog pacifistu, ipak izgleda da je zaboravila na svoje postupke.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda
Jelena Karleuša

Jelena Karleuša poznata je kao neko ko redovno bez ikakvog pokrića vređa ljude, ponižava ih, a na vrhu liste nalazi se Svetlana Ceca Ražnatović koja svakodnevno trpi najgnusnije laži i uvrede od strane Karleuše. Jelena se hvali i time kako je mirotvorac, veliki pacifista, te da ne pravi razlike među narodima i njihovoj nacionalnoj pripadnosti, međutim, sada je procureo snimak kom se pevačica definitivno nije nadala, a sve njene postupke kojima sebe pokušava da uveliča, baca u vodu.

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak koji je izazvao buru komentara. Naime, Karleuša iz mlađih dana, na koncertu u mikrofon iz sveg glasa skandira rečenicu ''Možeš da nam ***** Klintone'', a onda u zanosu i najvećoj emociji peva Cecinu pesmu ''Beograd''.

- Pa da malo podsetimo gospođu Karleušu da prekine sa svojim licemerjem. Na snimku peva pesmu Cece Ražnatović ''Beograd'' i glasno skandira ''Možeš da nam ***** Klintone''. Danas dotična izigrava vajanog pacifistu i građanistu sveta. Licemerko! - piše na početku videa.

 

 

 

 

 

Komentari koji su joj upućeni dokaz su da nije tako voljena među narodom kao što sama priča, te da je svima više muka njene potrebe da sebe uzdigne, a druge ponizi i njenog foliranja da je za jednakost i svet bez mržnje i nasilja.

- Tata nije vise baja

- Uslovno rečeno peva - samo su neki od komentara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
pljuvanjemdomedija

16.07.2021 19:00

pacifista je ako je vikala "možeš da nam pop......................... Klintone " JK ne veruj ni kad ti kaže tačno vreme.je stara izreka JK je rekorder u pljuvanju drugih ljudi.Red je i vreme da moli Cecu za oproštaj ima žensku decu...