ZAVRŠILI SMO ZA CEO ŽIVOT, DA LI TI JE TO JASNO: Slađa i Đani stavili tačku na BRAK NAKON 25 GODINA ZAJEDNIČKOG ŽIVOTA?

Autor:

Zabava

16.07.2021

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razvode se Đani i Slađa?

RepublikaFoto: Republika.rs
Đani i Slađa

Folk pevač Radiša Trajković Đani navodno ima ozbiljnih problema u braku, a ako je suditi po gradskim pričama on i Slađa planiraju da se razvedu! Sve to podgrejala je i informacija da je poznati bračni par prvi put otišao odvojeno na odmor.

Slađa se već nekoliko dana nalazi u ekskluzivnom letovalištu u Turskoj, dok Đani dane uglavnom provodi u Crnoj Gori.

- Slađa je u hotelu sa sinom, snajom i unučetom! Od Đanija ni traga ni glasa! Uglavnom je zamišljena i po ceo dan je na privatnoj plaži hotela ili na bazenu! Suprug i ja smo pre dva dana prisustvovali jednoj sceni! Naime, Slađi je zazvonio telefon, kada se javila bukvalno je urlala u slušalicu: "Završili smo za ceo život, da li ti je to jasno!" Ne možemo da tvrdimo, ali mislimo da ju je zvao suprug. Bilo je strašno - tvrdi izvor koji je insistirao na anonimnosti.

Slađa i Đani nedavno su proslavili 25 godina braka, ali je njihov život uvek bio buran, čak se govorilo i o navodnim preljubama pevača.

Ni Slađa ni Đani nisu odgovarali na naše pozive i poruke, prenosi Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nikola

17.07.2021 07:36

Sve za reklamu. Lažovi.