BORILA SE KAO LAVICA: Teška drama Nade Obrić sa kancerom, I KAD JOJ JE BILO LOŠE, GOVORILA JE DA ĆE SVE DOBRO PROĆI!

Autor:

Zabava

16.07.2021

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška drama poznate pevačice sa kancerom!

RepublikaFoto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY
Nada Obrić

Pevačica Nada Obrić otvoreno je govorila o bolesti sa kojom se bori već godinama.

S obzirom na to da je uvek vedrog duha, mnoge je zanimalo kao se tako pozitivno nosi sa svim nedaćama kroz koje prolazi, kao i da li ima neke psihološke krize kada posustaje u svojoj borbi.

S obzirom na to da se lečite od teške bolesti, koliko vas je uplašila situacija sa koronom?

-Nije me uplašila, jer sam veoma disciplinovana. Vakcinisala sam se odmah, na vreme, nosim masku, vodim računa o odstojanju, tako da me epidemija nije bacila u depresiju. I u najvećem jeku mogli ste uz mere zaštite da izađete i prošetate. Ja sam malo bila i u inostranstvu i videla sam da smo u stvari mi bili najmanje zatvoreni. Samo da smo disciplinovani i nema nikakvih problema- rekla je Nada, pa otkrila kakva je situacija sa zdravljem:

-Pa… dobra. Borim se, nijednom čoveku nije svejedno kad je u takvoj situaciji. Ja sam se borila kao lavica, kao da mi je čip ugrađen u glavu. Kad mi se desilo prvi put, drugi, evo sada i treći, ponašala sam se kao da se to dešava drugome. Nijednog trenutka nisam padala u krevet. Odrađivala sam sve terapije koje sam morala. A kad vidim zabrinuta lica moje dece, samo guram napred. I kad mi je bilo loše, govorila sam da mi je dobro i da će sve da prođe.

Obično kada se razbolimo pitamo se šta je do toga dovelo. Jeste li preispitivali sebe?

-Znam ja od čega sam se razbolela. Stres je okidač, svakako. Imala sam mnogo stresova o kojima ne bih pričala i negde je moralo da eksplodira - rekla je Nada za list Lena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading