(FOTO) JAVNOST ŠOKIRANA OVOM FOTOGRAFIJOM MARIJANE MATEUS: Svi gledaju i ne veruju, ŠTA SE DESILO DIZAJNERKI?

Autor:

Zabava

16.07.2021

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi gledaju i ne veruju šta se dogodilo Marijani Mateus!

Foto: instagram.com/marijanamateus
Tekst potpisa

Poznata dizajnerka Marijana Mateus gde god da se pojavi privlači poglede, kako muškaraca, tako i žena. Njen izgled neretko se komentariše, pa je to slučaj i sa novim fotografijama koje je podelila na svom Instagram profilu.

Izgled dizajnerke koja već godinama živi u Engleskoj služi kao primer mnogim damama da u pedesetim nije nemoguće izgledati besprekorno. Međutim, njene najnovije fotografije su napravile potpunu pometnju.

Naime, Marijana se fotografisala na suncem okupanoj plaži Sen Tropea, a ono što je njenim pratiocima ovog puta privuklo pažnju nije bio ni stajling, ni bajkoviti pejzaž, već njen izgled, piše portal story.rs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

Marijana, čini se, dugo nije imala tako savršenu liniju kao ovog leta, pa joj je neobična haljina savršeno stajala, a brojni komentari glasili su: "Nikad zgodnija!", "Sijaš".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

Marijana do ovog izgleda nije došla preko noći, a njena tajna su aktivni treninzi, od kojih ne odustaje čak ni kada je na putovanju, kao i izbalansirana ishrana, sa minimumom "zadovoljstava" koja dovode do viška kilograma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tanja

17.07.2021 11:43

Fotošop, eto šta se desilo!