(FOTO) TAMAN ŠTO SE DUŠICA POMIRILA SA ČAVOM USLEDIO ŠOK: Fudbaler voditeljki priredio nešto što NI NAJMANJE NIJE OČEKIVALA, JAKOVLJEVIĆEVA VAN SEBE!

Autor:

Zabava

16.07.2021

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušici dečko priredio nešto što ni najmanje nije očekivala!

RepublikaFoto: Republika/Goran Doljančević
Dušica Jakovljević

Dušica Jakovljević nakon što je obnovila vezu sa Milošem Dimitrijevićem Čavom, uživa maksimalno, a sada je od njega dobila i iznenađenje.

Voditeljka koja se pomirila sa bivšim dečkom i sada je srećna u ljubavi na Instagramu je svima pokazala kako ju je Čava iznenadio putovanjem kada to nije očekivala, niti se nadala.

Foto: Instagram/printscreen

– I tako te u sredu vidi umornu i kaže: ‘Hajmo na PCR test’, pa te drži u neizvesnosti i posle 12 sati povede u Pariz – napisala je Dušica na fotografiji gde se vide pasoš i karta.

Dušica je onda objavila i selfi iz aviona na kom je vidno raspoložena, pa izgleda da jedva čeka da uživa sa izabranikom u „Gradu ljubavi“, a šta će joj tamo prirediti očekujemo da saznamo narednih dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading