(VIDEO) LJUPKA SE U VIDNO ALKOHOLISANOM STANJU U CIK ZORE UKLJUČILA NA LAJV: Zanosila se, PSOVALA, PLJUVALA SVE ŽIVE, PRATIOCI U ŠOKU!

Autor:

Zabava

16.07.2021

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljupka Stavić šokirala pratioce na Instagramu!

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Ljupka Stević

Ljupka Stević ne izlazi iz novina otkako je napravila skandal sa bivšim dečkom te mu je zbog prevae razlupala automobile.

U poslednje vreme zbog ispada, ali pre svega burnog raskida sa generalom Draganom Simićem... Pevačica je sinoć zgranula svoje pratioce kada se mrtva pijana uključila na lajv na Instagramu i pričala svakakve gluposti.

Ljupka pod dejstvom alkohola nije izbegla ni psovke, pitanja i komentari su pljuštali sa svih strana šta joj se zapravo desilo, a njen odgovor je sve frapirao:

- Rešila sam da upalim lajv bez obzira na sve, je*e se meni što Mađarska nema more, ja sam automobile sredila samo osobi koja to zaslužuje, je*eš sve, svi se trude da mi skinu svaki snimak, čekaj mogu bre da snimam lajv za svoje pratioce, a da to ne izađe u javnost - pa na pitanje fanova, što je večeras posebno raspoložena- Pijana sam ljubavi, pijem, ludilo. Mnogo radim - ko iz topa je odgovorila pevačica u vidno alkoholisanom stanju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milica

16.07.2021 14:36

Ko Boga vas molim da ovakva bica ignorisete. Te osobe treba staviti pod strogo kontrolisani nadzor.