(FOTO) BAHATOST JOJ JE JAČA STRANA! Komšije razvezle jezik o Zorannah, razbacuje se po papreno skupim destinacijama, a OVO je njeno pravo lice!

Autor:

Zabava

16.07.2021

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije nisu štedele Zoranu Jovanović na brutalnim rečima.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Komšije razvezle jezik o Zorani

Modna blogerka i jutjuberka Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah uvek je bila na meti zlih jezika, zbog njenog ponašanja, ali i vrste posla. 

Zorana je uvek naizlazila na one podrubljive komentare koji su isticali da ona ništa ne radi, sedi kod kuće, fotografiše se i zgrće ogroman novac. Kako se njen stan nalazi na luskuznoj lokaciji, tačnije na Dedinju, komšije jutjuberke progovorili su o njoj kakva je. 

RepublikaFoto: Youtube.com/zorannah
Zorannah

Uglavnom su isticali da se ponaša kao da je iznad njih, što po materijalnom statusu, što po oblačenju. Podsetimo, prethodnih nedelja spekulisalo se da je Zoranina firma pred brankrotom, a ona je u isto vreme pokazala koliko dobro uživa na skupocenim destinacijama sa prijateljima. Nije tajna da za pojedine destinacije koje Jovanovićeva obilazi su potrebe i po nekoliko hiljada evra, ali to njoj nije problem da iskešira. 

Komšije blogerke čak ni ne žele da pričaju o njoj, pa se trude da kada vide predstavnike sedme sile odmah pobegnu. Međutim, bili su i oni, koji su izneli svoj stav.

- Ta žena nije vredna spomena. Bavi se zanimanjem koje ne postoji, a umislila je da je Bog. Kada se doselila bila je jedna vesela devojka, slikala se tu po ulici i kraju, bila je simpatična. Šta joj se dogodilo u međuvremenu niko ne zna - kaže jedan od starijih komšija koji više nije želeo da priča na temu Zoranah.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Zorana

Sa druge strani, mlađa populacija koja živi u komšiluku blogerke bili su i te kako raspoloženi da govore o njoj.

- Jedno vreme sam je pratila na Instagramu, a onda mi je postala dosadna pa sam je otpratila. Ona je stekla popularnost jer je među prvima počela da se bavi blogom, ali onda su došli drugi i bukvalno je “pojeli” na Internetu. Ona je stalno vrtela istu priču i nikome više nije bila zanimljiva - kaže komšinica  Bojana za Blic i dodaje:

- Ranije je znala da izvede psa u šetnju i mi smo se slikali sa njom. Sada “nosom para oblake”, kao da je ne znam ti ni ja šta. Uobrazila se. Čitala sam da je pred bankrotom, to me ne iznenađuje jer ne znam ni ko je prati na mrežama.

RepublikaFoto: Youtube.com/zorannah
Zorana sa silikonima

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading