(VIDEO) PEVAČICA PONOVO PROŽIVELA TRAGEDIJU: Nakon stravične SAOBRAĆAJKE, jedva je ostala živa, a sada je ponovo imala UDES, ovo su ŠOK detalji!

Autor: Anđelija GRUJIĆ

Zabava

15.07.2021

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja Mijatović prepričala je šta se desilo na naplatnoj rampi.

RepublikaFoto: Republika.rs
Vanja priča o udesu

Popularna pevačica Vanja Mijatović stigla je na svadbu svoje koleginice Biljane Sečivanović, a tom prilikom otkrila je pred našim kamerama da je imala udes u kolima.

Podsetimo, pre 7 godina Vanja je imala stravičnu nesreću, od koje joj je trebalo da se oporavi preko više od pola godine, zbog čega i danas vuče traume kada je saobraćaj u pitanju. Istakla je da je srećna što se napokon viđa sa kolegama sa estrade po slavljima, a onda je otkrila i detalje udesa pre dolaska na veselje.

- Super, presrećna sam što sam ovde, toliko mi se zaređalo toliko ovih dana i festival, sad svadba kod moje koleginice, srećna sam zbog toga što viđam kolege non-stop, družimo se i baš mi je milo. 

RepublikaFoto: Republika.rs
Vanja

- Na naplatnoj rampi, kad smo dolazili, jedna gospođa je udarila nas otpozadi, nije ništa strašno, ali svakako nam je uzelo puno vremena. Ja imam fobiju, od generalno saobraćaja, ne osećam se prijatno, bilo je stresno. Vozim, ali do neke određene brzine, preko toga ne dam da se vozi, niti mi se to dopada. Krenu da mi se znoje ruke. Zbog udesa koji sam imala pre sedam, osam godina, imala sam težak udes - ispričala je Vanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading