(VIDEO) KAMERE SVE SNIMILE: Pogledajte kako su OPLJAČKANI Dalila i Dejan usred dana!

Autor:

Zabava

14.07.2021

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kamere snimile sve.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Dalila i Dejan Dragojević

Bivša učesnica rijaliti Dalila Dragojević oglasila se na svom Instagram profilu i obavestila pratioce da su ona i Dejan Dragojević opljačkani usred dana.

Naime, ona je podelila snimak krađe i napisala:

Malopre smo stigli u stan u Sarajevo. Deki je svoje patike ostavio ispred vrata, jer smo planirali uskoro da izađemo iz stana. Lopov je došao, kao što možete videti na kameri i ukrao patike. Kada je ugledao našeg komšiju, brzo je patike spustio kod njegovih vrata. Nije znao da postoji kamera koja nadgleda celi naš hodnik.

RepublikaFoto: Republika/Dušan Milenković
Dalila Dragojević

Naš komšija nakon što je ušao u stan-brzo je vratio kamere i vidio o čemu se radi. Stigao ga je blizu naše zgrade i prijavio policiji jer je kod njega našao još patika. Verovatno mu ovo nije prvi put, jer je još jedna naša komšinica rekla da su joj nedavno nestale patike. Ako ga prepoznate oko vaših kuća i zgrada da znate da to nisu čista posla - napisala je Dalila 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading